"Pie viņas vienmēr ir kā svētkos". Linda Mūrniece dalās atmiņās par mūžībā aizgājušo rakstnieci Ingunu Baueri

tautaruna.lv 20.janvāris, 10:52
 
MN
Šis rīts mums atnesa skumju vēsti - mūžībā devusies latviešu rakstniece Inguna Bauere. Pirms dažām dienām, kad Inguna slimnīcā cīnījās par dzīvību, Linda Mūrniece sociālajā vietnē "facebook" dalījās ar sirsnīgām atmiņām par Baueri.
"Ziemassvētkos, kā katru gadu nu jau daudzus, iebraucu pie Inguna Bauere. Viņa noteica, ka zinājusi - es būšu klāt. Kopā ar meitiņu Laima Bauere cepa pīrāgus, Aigars Bauers ēda pie galda kāpostu zupu, man šķiet. Jo māja smaržoja pēc pīrāgiem un kāpostiem. Apskāvāmies, Inguna sabāza man kabatās vēl karstos pīrādziņus, ko abi ar dēlu mašīnā līdzīgi sadalījām…
Pie viņas vienmēr ir kā svētkos. Vienmēr arī negaidītai man uzklās galdiņu un pabaros, līdzi noteikti iedos kādu gardumu. Nesen atkal biju iesnigusi un laukā mīnus 27. Inguna rakstīja, ka varu braukt pie viņiem uz centru, jo mājā esot silti. Es atbildēju, ka piekurinu savu māju, bet klusībā gribējās ieritināties kāda rūpēs," raksta Linda Mūrniece. Portāls NRA jau vēstīja, ka šodien mūžībā devusies Inguna Bauere.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas