Britnija Spīrsa nākusi klajā ar svarīgu un tai pat laikā skumju paziņojumu

tautaruna.lv 20.janvāris, 16:00
 
depositphotos.com/benhoudijk
Skandalozā popzvaigzne Britnija Spīrsa nebeidz pārsteigt. Pavisam nesen viņa izdzēsusi savu kontu sociālajā medijā "Instagram" un nākusi klajā ar lieliem jaunumiem, ziņo "Daily Star".

Britnija Spīrsa "Instagram" bieži vien publicēja dažādus video, kuros ne tikai dziedāja, bet pusplika gorījās kameras priekšā.

Šobrīd viņa nolēmusi teikt "Instagram" ardievas un pievērsties citai saziņas vietnei - "Snapchat".

Viņa izveidojusi kontu "Snapchat" un šajā vietnē sākusi sazināties ar saviem faniem, lai atzīmētu sava albuma "Baby One More Time" 25. gadadienu. Viņa norāda, ka šajā platformā ikvienam no viņas pielūdzējiem būs īpaša iespēja ar mākslīgā intelekta palīdzību iejusties un atdarināt ikoniskā "Baby One More Time" hita mūzikas videoklipu.

Daudzi dziedātājas fani nevar vien sagaidīt, kad popzvaigzne nāks klajā ar jaunu dziesmu. Tomēr par nožēlu jāatzīst, ka tas visticamākais, ka nenotiks. Īsi pirms sava "Instagram" konta izdzēšanas popzvaigzne paziņoja: "Es nekad neatgriezīšos mūzikas industrijā!!!"

"Kad es rakstu, es rakstu sava prieka pēc vai es rakstu citiem cilvēkiem! Pēdējo divu gadu laikā esmu uzrakstījusi vairāk nekā 20 dziesmas citiem cilvēkiem! Esmu spoku autors un, godīgi sakot, man tas tā patīk," sacīja popzvaigzne.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:48

Jaunākās diskusijas