Rekords! Neticēsi, cik promiļu reibumā kādas vīrietis Ķekavā piekerts pie stūres!

tautaruna.lv 27.maijs 2023, 20:33
 
F64
Rekordu par braukšanu pie stūres dzērumā, izpelnījās kāds 60 gadus vecs vīrietis, kurš knapi bija spējīgs parunāt. Pēc četru dienu alkohola pārmērīgas lietošanas ar saviem draugiem, šoferis iedarbināja motoru un devās ceļā. Vīrietis nenojauta, ka viņu jau vairākas dienas novēro policija, vēsta “Degpunktā”.

Rīgas ielā, Ķekavā, nakts vidū saskrējās divas automašīnas. Avārija nebija smaga - spēkratiem tika noskrāpēti un iebuktēti sāni, bet vadītājs, kurš izraisīja negadījumu, negaidīti metās bēgt. Policisti viņu atrada vēlāk, Skolas ielā, sēžot savā automašīnā.

Reģionālās pašvaldības policijas priekšnieks Māris Bomiņš stāsta, ka alkohola lietošana mašīnā vīrietim izvērtusies par vaiāku dienu dzerstiņu automašīnā.

Cenšoties nobēdzināties pēc avārijas, viņš bija izvēlējies apmesties trīs policijas video novērošanas kameru redzeslokā. Aptuveni 60 gadus vecais vīrietis automašīnā faktiski dzīvoja. Likumsargi viņu pieskatīja, jo bija skaidrs - “plosts” ne ar ko labu nebeigsies.

“Viņš bija apčurājies un viss pārējais. Uz īsu brīdi viņš bija izkāpis no mašīnas. Brīdinājām viņu gan pirmdien, gan ptrdien, videooperators sekoja, lai viņš neizkustas no vietas,” stāsta Bomiņš.

Policisti ievēroja, ka piedzērušajam vīrietim ir visai daudz paziņu, kuriem laikam jau slīkšana alkoholā likās pieņemama. Ne tikai - draugi apņēmās šoferi nodrošināt ar neizsīkstošiem krājumiem grādīgās dziras un uzkodām, piemēram, desu un sieru. Policisti tikmēr nogaidīja. Kādā brīdī izdomāja braukt, kad arī aizturēts.

Policisti lika šoferim iepūst alkometrā - bija pamatotas aizdomas, ka promiļu skaits, ko uzrādīs ierīce, fiksēs pēdējā laika antirekordu.

Pēc vairākiem mērījumiem, alkometrs uzrādīja 4,5 promiles.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:05

Jaunākās diskusijas