"Totāla izgāšanās un kauns,"; kāpēc nīgrs ir Ceriņš

tautaruna.lv 27.maijs 2023, 4:30
 
Vladislavs PROŠKINS, F64 Photo Agency
TV personība Aivis Ceriņš neslpēj sašutumu par to, kā tika organizēta biļešu tirdzniecība uz dziesmu svētkiem. Līdzcilvēki gan viņa viedokli steidz apstrīdēt.

"Ļoti ceru, ka tie personāži, kas stāvēja pie šūpuļa šo Dziesmu un deju svētku biļešu pārdošanas stāstam, nākotnē pat tuvu tur nebūs. Kā var tirgot biļetes tik īsu brīdi un saraustīti pirms tik nozīmīga notikuma? Nav atrunu. Nevienas. Totāla izgāšanās un kauns," raksta A. Ceriņš.

Daira: Tirgošana šogad tieši rit diezgan raiti. Vismaz nav jāsēž tirgotāja mājaslapā 8h un sistēma nekaras. Savukārt tas, kā ar biļetēm uzmesti svētku dalībnieki, gan ir kauns.

Laima: Man paveicās/nepaveicās. Biļetes dabūju, bet vietas varēja būt labākas. Manuprāt, biļešu tirgošana ir normāli izdomāta un gana labi realizēta. Ja ir tik liels pieprasījums, tad neko daudz neizdomāt. Tirgotāji var tirgot tikai tās biļetes, kas viņiem nodotas. Gribētāju daudz.

Lauris: Šogad viss normāli - gan tas, ka sadalīts pa vairākām dienām, gan godīga rinda, gan pārskatāms gaidīšanas laiks.

Ziema: bet kā, jūsuprāt, tas būtu jādara? ja ir 31 000 biļešu, bet pircēju ir vismaz 100 000 un vairāk? nekad visi nedabūs, nekad, lai kādu kārtību izdomātu. Manā burbulī vairāki cilvēki nopirka.

Ivo: Var šo tēmu grozīt kā grib, realitāte ir diezgan skaudra. Piedāvājums neatbilst pieprasījumam.

Mareks: Tā biļešu sāga turpinās gadu no gada, tikai mainās saskaitāmie. Problēma ir tā, ka tur laba iznākuma nav, par daudz gribētāju. Vienīgais kā to varētu mainīt, ir padarī šo pasākumu IG nestilīgu, lai to apmeklē tikai tie, kuri tiešām ko saprot un kuriem patīk kormūzika. (Utopija).

Jau ziņots, ka pirmajā tirdzniecības stundā trešdien izpirktas biļetes uz Dziesmu un deju svētku deju lieluzvedumu “Mūžīgais dzinējs” Daugavas stadionā. Bet no šodienas tirdzniecībā internetā ir pieejamas biļetes uz koru lielkoncertu “Tīrums. Dziesmas ceļš” un tā ģenerālmēģinājumu, noslēguma koncertu “Kopā augšup” un tā ģenerālmēģinājumu, kā arī Sadziedāšanas nakti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:14

Jaunākās diskusijas