Transporta pieturā Rīgā noticis kas dīvains; vīrietis guvis smagus apdegumus

tautaruna.lv 27.maijs 2023, 16:47
 
Ilustratīvs attēls / Kaspars Krafts/F64
Pagaidām mīklainos apstākļos dzīvībai bīstamus apdegumus guvis kāds klaidonis, kas nakti pavadīja vienā no Purvciema sabiedriskā transporta pieturām, vēsta "Degpunktā".

No rīta pie sabiedriskā transporta pieturas Dzelzavas ielā, blakus tirdzniecības vietai “Narvesen” stāvēja likumsargu auto. Visticamāk, nojume tika apsargāta līdz brīdim, kamēr ieradīsies eksperti.

Veikala pārdevējai nebija jausmas, kas īsti ir noticis. Sieviete spriež, ka pieturā bijis neliels ugunsgrēks un stāsta, ka pie tirdzniecības vietas kameras nav izvietotas, kas naktī pieredzēto būtu nofilmējušas. Veikala pārdevējai ir taisnība, naktī ap trijiem patiesi nojumē izcēlās ugunsgrēks un uz adresi izbrauca ugunsdzēsēji. Palīdzība bija nepieciešama kādam klaidonim.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) informē, ka ierodoties notikuma vietā, glābēji ieraudzīja, ka vīrietim aizdevies apģērbs. Pēc mediķu lūguma vīrietis apliets ar ūdeni, lai izslēgtu apģērba gruzdēšanas iespēju.

Likumsargi ziņo, ka operatīvos dienestus izsauca kāds aculiecinieks. Mediķi vīrieti nogādāja slimnīcā kritiskā stāvoklī un bez samaņas. Neoficiāli zināms, ka cietušajam apdeguši 70% procenti ķermeņa.

Iespējams, vīrieti kāds aplējis ar degtspējīgu šķidrumu un aizdedzinājis, varbūt klaidonis pats nolēma pagalam sāpīgā veidā šķirties no dzīves. Bet, iespējams, noticis nelaimes gadījums, piemēram, ar nenodzēstu izsmēķi, kas bieži vien kalpo par traģēdiju iemeslu iekštelpās.

Ir nozīmēta ekspertīze, pieprasīti video no notikuma vietas un policija skaidro notikušā apstākļus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:38

Jaunākās diskusijas