VIDEO: pirms 45 gadiem uzņemtais "lieliskākais kadrs televīzijas vēsturē" atkal pārsteidz cilvēkus

tautaruna.lv 27.maijs 2023, 1:30
 
Ekrānuzņēmums no Twitter
Pavisam nesen popularitāti atkal ieguvis kāda raidījuma kadrs, kas ticis uzņemts pirms 45 gadiem. Tiek uzskatīts, ka šis ir lieliskākais kadrs, kāds jebkad iemūžināts televīzijas vēsturē.

Raidījumā redzēto jau gadiem ilgi daudzi cilvēki uzskata par lieliskāko kadru televīzijas vēsturē. Ik pa laikam kāds par to atgādina.

Par "lieliskāko kadru televīzijas vēsturē" tiek uzskatīts 1978. gadā televīzijas dokumentālā seriāla "Connections" 10. sērijas video.

Video redzams raidījuma vadītājs, vēsturnieks Džeims Bērks.

Videoklipā Bērks, kuram šobrīd ir jau 85 gadi, stāstīja par kosmosa zondes "Voyager 2" palaišanu kosmosā. Sākotnēji, staigājot garām uz sāniem noguldītam kosmosa kuģim, viņš skaidroja, ja noslēgtā telpā, ar caurumu vienā galā, tiks sajaukts kopā ūdeņradis un skābeklis, un gāzēm tiks pielaista klāt uguns, tad notiks "sprādziens". Pasakot šo, Bērks pagriezās un skatījās uz tālumā esošo kosmosa zondi. Un tieši tad, kā uz burvju mājienu notika tas, ko viņš tiko bija stāstījis, rādās "sprādziens" un kosmosa zonde pacēlās debesīs.

Pateicoties tam, ka šis kadrs tika iemūžināts pirms 45 gadiem, var teikt, ka tas tik tiešām ir unikāls un nepārprotami viens no lieliskākajiem kadriem televīzijas vēsturē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:18

Jaunākās diskusijas