Tviteris "sprāgst": vai var Rīgā sauļoties puskailam?

tautaruna.lv 27.maijs 2023, 14:15
 
Pixabay
Vasara rit pilnā sparā un cilvēki to steidz baudīt. Vietnē "Twitter"aizsākusies spraiga diskusija, vai gozēties pusplikiem galvaspilsētā ir norma vai visatļautība.

"Mani tomēr katru reizi pārsteidz, uzzinot, cik aizspriedumainā sabiedrībā mēs tomēr dzīvojam," raksta Renāte, pārpublicējot kādu citu ierakstu, kur ir izteikts publisks nosodījums cilvēkiem, kas pilsētā nolemj, sverot saules starus, gozēties puspliki.

Artis: Cik laimīgs cilvēks, ja dzīves lielākā liksta ir puskaili ļauži tēlainajās bērnības atmiņu vietās. Mierinājumam der atcerēties, ka ziemā puskailu cilvēku uz ielām nav, bet rūpes par apkures rēķiniem nodarbina prātu, kas citādi norūpējies par tikumību, un lai būtu kā PSRS laikos!

Alise: Ja esi puspliks vertikāli, viss ok. Ja puspliks horizontāli, tad nekulturāli.

Ēriks: Tie nav pārsvarā nekādi miljonāri. Ja izkrīt zobs - ņem Vivusā kredītu. Viņiem nav saimniecības Kolkā 100 metrus nojūras. Tas ir vabūt viņu mazais prieciņš. In daudz no viņem rī 6:30 skries uz darbu Maximā.

Jomolejs: Rubrika "Resnai tantei skauž".

Margita: Cilvēks acīmredzami nav pazīstams ar klasiku. Cik var spriest pēc Rozentāla “Arkādijas”, plikumi parkā nav nekas jauns.

Roberts: Tā ir tā pati kategorija kas raksta beztabu par to, ka sviests vaira negaršo kā agrāk. Ir labi, ja dzīve tik garlaicīga un problēmas tik mazas un bezjēszīgas

Un vispār: Sauļošanās pilsētas parkos ir atļauta. Galvenais, lai ir apakšbikses. Nekas cits prasīts netiek. Pat sievietēm krūšturis nav obligāta prasība. Tā tas ir jau diezgan sen, brīnos par sašutumu tikai šodien.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:41

Jaunākās diskusijas