Čakša izpelnās tautas nievas

tautaruna.lv 27.maijs 2023, 5:30
 
Dmitrijs SUĻŽICS, F64 Photo Agency
Izglītības ministre Anda Čakša vakar visiem atgādināja, ka 16.maijs ir starptautiskā diena cīņai pret homofobiju, transfobiju un bifobiju. Tiesa, šīs ieraksts izsauca vien nievas un pārmetumus.

"Mums ir jākļūst iekļaujošākiem. Mēs ciešam kā sabiedrība, neatbalstot un nesniedzot aizsardzību viens otram. Savstarpēja cieņa un līdztiesība veido ciešāku, laipnāku un iekļaujošāku vidi. Šodien - Starptautiskā diena cīņai pret homofobiju, transfobiju un bifobiju," aizvakar vietnē "Twitter" rakstīja A. Čakša.

Pussala: Jūs, JV biedri, droši kļūstiet savstarpēji iekļaujoši. Vai jūs šo sakāt pildot pilsoņiem dotos priekšvēlēšanu solījumus?

Kalpars: Jūs pat savā partijā negribat iekļaut cilvēkus ar citādiem izskatiem. Par kādu iekļaujoši sabiedrību runājat... Dubultstandarti....

Aiva: Zināju, ka nav īsti riktīgi ar domāšanu...bet, ka tik traki... "Iekļaujošs" man sāk asociēties ar lamuvārdu. Kur vien skaties, kāds kaut kur jāiekļauj. Kas, mums normālu cilvēku vairs nav??? Tādu, kurus nekur nav jāiekļauj?

Dzintra: Vispirms jāsāk ar valdību, lai sāk cienīt savu tautu un domāt par to!!!!

Gringo: A jūs tur savā starpā, bez reklamēšanas, nevarat iekļauties un veidot savu iekļaujošo vidi? Vēlams kādas garīgas klīnikas tuvumā? Un sabiedrība necieš no jūsu transvestītu šovu neesamības.

Omega: Beidziet uzplīties visiem ar saviem saukļiem. Mums visi ir iekļauti, izņemot latviešus darba tirgū

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:52

Jaunākās diskusijas