Dietologu atklājums: šim produktam obligāti jābūt tievētāju ledusskapī

tautaruna.lv 27.maijs 2023, 15:12
 
Atis Ieviņš/F64
Pareizs uzturs un kaloriju deficīts ir divi galvenie pamatakmeņi, kas veicina svara zaudēšanu. Uztura speciālisti šajā sakarā nākuši klajā ar jaunu atklājumu.
Speciālisti saka, ka svara zaudēšanas process noritēs daudz ātrāk, ja ledusskapī vienmēr būs viens produkts - dabīgais jogurts bez piedevām.

Jaunākie pētījumi liecina, ka cilvēkiem, kuri regulāri ēd jogurtu, ir zemāks ķermeņa masas indekss, vidukļa apkārtmērs un ķermeņa tauku procentuālais daudzums, salīdzinot ar tiem, kuri jogurtu atstāj novārtā, raksta Thevoicemag.

Šī piena produkta priekšrocības ar to nebeidzas. Jogurts palīdz ne tikai īsā laikā zaudēt līdz 5 kilogramiem, bet arī ilgstoši saglabāt jauno svaru. Tas satur 2,7% piena olbaltumvielu, mazāk nekā 15% tauku un pienskābes baktērijas, kas, cita starpā, ir labvēlīgas zarnu veselībai un ķermeņa mikroflorai.

Izvēloties jogurtu lielveikalā, vienmēr pievērsiet uzmanību sastāvam. Izvēlieties tikai to produktu, kas nesatur cukuru vai satur to nelielā daudzumā. Jogurtu var ēst vienu pašu un ar veselīgām piedevām riekstu, sezonas augļu un ogu veidā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas