Šīm trim hosroskopa zīmēm vasara solās būt ideāla

tautaruna.lv 27.maijs 2023, 11:45
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64
Astrologi nosaukuši trīs zodiaka zīmes, kurām 2023. gada vasara būs skaistākais un iedvesmojošākais laiks šogad. Šajā periodā visi viņu sapņi sāks piepildīties, raksta UNIAN.

Lauvas beidzot atradīs to, pēc kā ir ilgojušās. Lauvas būs uzmanības centrā, priekšnieki novērtēs viņu darbu un pūles, mīļotais cilvēks izteiks piedāvājumu, no kura nevarēs atteikties, un būs daudz vairāk naudas. Šovasar var doties savā sapņu ceļojumā, kas sniegs pozitīvas un neaizmirstamas emocijas. Lauvas būs ļoti laimīgas.

Šovasar Skorpioniem būs jāpieņem svarīgi lēmumi. Taču, ja Skorpions nevilcināsies un ieklausīsies savā intuīcijā, tad pavisam drīz sasniegs jaunu dzīves līmeni. Viss izdosies tā, kā viņš vēlējies. Var paļauties uz ģimenes un draugu palīdzību. Turklāt dzīvē parādīsies cilvēks, ar kuru kopā būs vēlēšanās doties visur. Tas būs neaizmirstams periods!

Jutekliskās Zivis romantiskajās attiecībās varēs atklāt sev jaunas šķautnes. Ja vēlaties ko vairāk - nevilcinieties! Vislabāk ir būt godīgam pret savu partneri. Astrologi ir pārliecināti, ka 2023. gada vasara būs veiksmīga karjerā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:24

Jaunākās diskusijas