Avārija pie Krustakalniem: auto iespiež starp divām "fūrēm"

tautaruna.lv 16.augusts 2021, 13:09
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Pamatīgu sastrēgumu uz autoceļa Rīga-Bauska-Lietuvas robeža, kas vilkās pat līdz Dienvidu tiltam, radīja avārija pie Krustkalniem. Kādu “BMW” spēkratu iespieda starp smagajām automašīnām un uz negadījuma vietu traucās vairākas glābēju ekipāžas. Satiksme tika novirzīta pa Apiņu ielu, lai pavisam nenobloķētu pārējo spēkratu kustību, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Izbraukšana no Krustkalniem kādai jaunai sievietei beidzās burtiski starp diviem smagajiem auto. “BMW” gribēja šķērsot divas joslas un apgriezties braukšanai pretējā virzienā, bet nepārliecinājās par drošu manevru.

“Tur bija sastrēgums. Es braucu, dzirdu sitiens. Skatos spogulī, stāv ”BMW” un ”Scania”. Viņa neieraudzīja kā tas brauc pa kreiso pusi. Mašīnas sadurās, šī mašīna atsvieda otru uz mani. Un viss,” par notikušo stāsta smagā spēkrata vadītājs.

“(DP: Viņa neskatījās?) Viņa uzreiz no pagrieziena izbrauca šeit. Te bija sastrēgums, bet šeit brīva josla. Es braucu pa brīvo, bet tā brauca tur un ieskrēja “purnā”. Seja, drošības spilvens asinīs,” saka “Scania” vadītājs.


Sievietei no automašīnas palīdzēja izkļūt ugunsdzēsēji glābēji, savukārt mediķi viņu stabilā stāvoklī, ar salīdzinoši vieglām traumām nogādāja tuvākajā medicīnas iestādē. Abi kravas auto šoferi no mediķu palīdzības atteicās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:55

Jaunākās diskusijas