Cik bagāta ir Šlesera dēla jaunā mīla?

tautaruna.lv 16.augusts 2021, 16:36
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Spriežot pēc ieraksta “Facebook” , kādreizējā ekonomikas ministra Ralfa Nemiro un kādreizējā iekšlietu ministra Sanda Ģirģena padomniece, tagad blogere Beata Jonīte ir kopā ar Aināra Šlesera vecāko dēlu Edvardu Šleseru.

“Neaptverami, ka jau vairāk nekā gads ir pagājis, kopš par savu cilvēku varu saukt interesantāko sarunu biedru, smieklīgāko joku autoru, partneri gan visos piedzīvojumos, gan pārdzīvojumos, un tīri vienkārši savu labāko draugu. Paldies, ka biji un esi mana miera osta šajā intensīvajā studiju gadā!,” ierakstā Facebook pauž B. Jonīte.

Edvars Šlesers ir gana turīgs: "Dienas Bizness" 2020. gadā E. Šleseru bija novērtējis kā 19. bagātāko cilvēku Latvijā. Taču arī B. Jonīte nav nekāda tukšiniece. Viņas iesniegtā valsts amatpersonas deklarācija 2020. gada 18. septembrī, beidzot pildīt iekšlietu ministra padomenieces amatu, liecina, ka viņai ir divi īpašumi Rīgā un zeme Sakas pagastā. Viņai pieder 9090 kapitāldaļas 127 260 eiro vērtībā uzņēmumā “Latiberia motors”. Bezskaidras naudas uzkrājumos viņai ir 32 941 GBP un 15 585 ASV dolāri, kas glabājas “Swedbank”. Algā no Iekšlietu ministrijas B. Jonīte bija saņēmusi 20 701 eiro, savukārt kā dāvinājumus 118 186 eiro (no privātpersonas un no “Latiberia motors”).

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:40

Jaunākās diskusijas