Policistus Purvciemā pārsteidz savāds skats

tautaruna.lv 21.maijs 2021, 18:30
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Kādam auto zaglim neveicies un naktī nācies pamest jau aizdzītu auto, ko vēlāk konstatēja likumsargi, vēsta “Degpunktā”.
Agrā darba dienas rītā Purvciema ielās patrulējošos kārtības sargus pārsteidzis pavisam savāds skats. Aptuveni 150 metru attālumā no policijas iecirkņa ielas vidū bija pamests kāds “VW” busiņš, kas pilnībā bloķēja satiksmi pa nelielo šķērsielu.

RPP Vidzemes pārvaldes pārstāvis Juris Inkins stāsta, ka, pienākot klāt pie transportlīdzekļa, bija redzams, ka tam ir pusatvērts logs un caur pusatvērto logu bija redzams, ka pie priekšējā paneļa zem aizdedzes atslēgas ir norauti vadi, kas likumsargiem radīja, kā vēlāk noskaidrojās, pamatotas aizdomas, ka transportlīdzeklis varētu būt zagts. Taču, pārbaudot attiecīgā transportlīdzekļa datus policijas datubāzē, noskaidrojās, ka tas izsludināts meklēšanā vēl nebija.

Sazināties ar auto saimnieku nebija iespējams, taču, ielūkojoties policijai pieejamajās datubāzēs, noskaidrots, ka auto īpašnieks mitinās salīdzinoši netālu no vietas, kur atrasts braucamrīks.

Transportlīdzekļa īpašnieka dzīvesvietā tika sastapts viņa dēls, kurš tur dzīvo un ikdienā spēkratu izmanto. Vīrietim nebija ne jausmas, ka spēkrats nozagts un vairs neatrodas vietā, kur viņš to atstājis. Tālāk otra ekipāža atveda vīrieti uz notikuma vietu, tika sagaidīta Valsts policija.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:40

Jaunākās diskusijas