"Man vienkārši trūkst vārdu"; Didrihsone piedzīvo nepatīkamu "uzbrukumu"

tautaruna.lv 21.maijs 2021, 17:01
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Populārā influencere un apģērbu veikala "Butterfly" īpašniece Elīna Didrihsone sociālajā medijā dalījās ar piedzīvoto "uzbrukumu" no kāda nelabvēļa.

Elīna saviem sekotājiem dalījās ar pavisam nepatīkamu situāciju ar, kuru šodien ir saskārusies. Kāds jaunās influenceres nelabvēlis bija saskādējis viņas mašīnu, izgāžot uz tās atkritumus.

"Būtu vispār tik pretīgi cilvēki? Man vienkārši trūkst vārdu. Man atnāca signāls, ka mašīnai ir kaut kāds trieciens vai kā citādāk. Es izskrēju uzreiz skatīties. Vienkārši jūs esat pretīgi."

Ekrānuzņēmums no Instagram

Uz mašīnas tika izgāsti dažādi sadzīves atkritumi, plastmasas iepakojumi, mizas un pat akmeņi.

Elīna skaidroja, ka nereti cilvēkus pielīdzina sev. Tomēr šī situācija parādā pretējo. Influencere atzina, ka šādi nekad nerīkotos un tas viņai nav saprotams.

"Es cilvēkus brīžiem pielīdzinu sev un man liekas, kā? Es zinu kā es risinu lietas, vai kā es rīkojos situācijās, vai vienkārši kā es izturos pret cilvēkiem. Es nekad dzīvē tā neizdarītu, lai vai kas."

Ekrānuzņēmums no Instagram

Elīna pauda, ka dzīvo pēc principa - ko sēsi, to pļausi. Kā noprotams viņa atzīst, ka tas viss, ko kāds nelabvēlis ir pret viņu izdarījis, tas viss nāks atpakaļ.

Didrihsone uzsvēra, ka šis "uzbrukums" viņu neesot ietekmējis. Viņa laimīga došoties uz automazgātuvi, savest kārtībā savu mašīnu, un pēc tam ķersies klāt dienas darbiem. Tomēr viņa nelabvēlim velta asus vārdus.

"Kas tev darās galvā? Par ko tu domā vai tu nodomā?[...] Ej padomā par savu attīstību, nekā met sūdus uz mašīnas, kur tik un tā man neko nemainīs. Ja tu gribēji, lai tas mani kaut kā ietekmē? Tad, nē," situāciju komentēja Elīna.

Ekrānuzņēmums no Instagram

Influencere par nepatīkamo situāciju arī pasmējās. Viņa atzina, ka šī situācija viņai ir palīdzējusi izdarīt kādu labu darbu - pabarot putnus. Uz viņas automašīnas tika izgāstas kartupeļu mizas, kas ļoti ir ieinteresējušas baložus.

Elīna Didrihsone ir Latvijā pazīstama influencera. Kopā ar vīru Nauri izveidojuši apģērba veikalu "Butterfly". Elīna sociālajā medijā "Instagram" aktīvi dalās ar dažādiem ikdienas notikumiem. Viņa var lepoties ar paprāvu atbalstītāju skaitu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas