Krievijas aktrise vakcinējas pret Covid-19; cilvēku reakcija šokē

tautaruna.lv 21.maijs 2021, 12:09
 
Ekrānšāviņš no Instagram
51 gadus vecā Krievijas aktrise Jūlija Menšova bija šokēta par cilvēku reakciju uz viņas vēlmi dzīvot. Aktrise vakcinējās pret Covid-19 un par to pastāstīja sociālajos tīklos.

Menšova nofotografējās ar vakcinācijas sertifikātu un publicēja vietnē Instagram. "Tas ir izdarīts. Ērti, viegli, vienkārši, pieklājīgi, ”skaidroja TV zvaigzne.

Pēkšņi viņai sāka rakstīt daudz negatīvu komentāru. Komentētāji apgalvoja, ka aktrisei nāksies saskarties ar nepatīkamām vakcinācijas sekām, un apsūdzēja aktrisi arī “Sputnik V” reklamēšanā.

Parasti mierīgā Menšova neslēpa sašutumu par notiekošo: "Tas man ir šoks, jo es vienkārši nezināju par šo realitāti ... Es nekad neesmu Instagram bloķējusi tik daudz cilvēku. Viņi mani apvaino, jo es atļāvos vakcinēties un publicēju ierakstu, ka es to izdarīju, ”sacīja Jūlija.

Viņa bija pārsteigta par šādu reakciju. Menšova apliecināja, ka nevienu neaģitē vakcinēties. "Es vēlos īpaši sarūgtināt tos, kuri vēlējās" ar lielu prieku un uzmanību vērot manu lēno nāvi ". Jūs tiekat bloķēti! Vakcinācijas pretinieku uzvedība ir marasms. Bet šoks paliek ar mani. Es nevarēju iedomāties, cik liels haoss ir viņu galvās. Lai gan es joprojām nevienam neko neuzspiežu. Vakcinēties vai ne, tā ir katra paša izvēle, ” pauda aktrise.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:35

Jaunākās diskusijas