Armands Puče stāsta par cīņu ar vēzi

tautaruna.lv 21.maijs 2021, 11:30
 
Ekrānšāviņš no video Youtube/raidījums "Rezervēts"
Sporta žurnālists, fotogrāfs, uzņēmējs un rakstnieks Armands Puče Agneses Meieres materiālā "Neej pa melno svītru" izdevumā "Ieva" atklāti pastāstīja par izjūtām, kad cīnījās ar vairogdziedera vēzi.
Kā izrādās, Armands slimības laikā rakstīja dienassgrāmatu un pat bija iecere to izdot.

Kā viņš pats saka - tajā laikā norakstīja no sevis izjūtas. Dienasgrāmatu gan nav sanācis izdot, un, kā saka Puče, tātad nevajag.

Atceroties tā laika emocijas, Armands saka, ka sajūta ir tāda, ka tev norauj galvu un pēc tam atliek atpakaļ.

"Citu galvu. Jaunajā galvā ir vairāk labā. Ar katru nākamo dienu labais dominē tik ļoti, ka vairs nav rūmes mazām nezālītēm, akmentiņiem kurpēs - cepšanās, uzvilkšanās, vilšanās citos.... Kavē, nekavē, nodos, nenodos. Tas nav tik svarīgi!" pauda Armands.

Armands Puče ir latviešu sporta žurnālists un sporta fotogrāfs, uzņēmējs, rakstnieks, grāmatu autors.

Tostarp, viņš ir sarakstījis vairāk nekā desmit grāmatas par sportu, tai skaitā "Kambala... āmen!" (par Kasparu Kambalu, 2014), "Ozo. Cilvēks uz ledus" (par Sandi Ozoliņu, 2011), "Pasaules čempions Serģis" (par Kristeru Serģi, 1998), "Irbe kā mūris" (par Artūru Irbi, 1997), "Klients [ficus]" (par Viktoru Hatuļevu, 2012), "Haizivs Sandis Ozoliņš" (1994), "Sarauj, Latvija!" (2000). 2013. gadā tika publicēts romāns "Slazds" par aviokatastrofu, kurā gāja bojā Jaroslavļas "Lokomotiv" hokeja komanda, 2015. gadā — A. Pučes grāmata par lidotāju Herbertu Cukuru "Jūs nekad viņu nenogalināsiet", 2016. gadā — kopā ar Jāni Porziņģi sarakstītā grāmata "Brālis" par basketbolistu Kristapu Porziņģi. 2017. gadā izdots romāns "Kurtizānes apakšveļa", pirmais darbs daiļliteratūrā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:55

Jaunākās diskusijas