VIDEO: Imantas skeitparkā pusaudzis nežēlīgi izrēķinās ar bērnu

tautaruna.lv 21.maijs 2021, 13:09
 
Kaspars Krafts/F64
Publiskos rotaļu laukumos un izklaižu parkos dažāda vecuma jauniešu saskarsme ir neizbēgama un nereti lielākie mēdz nodarīt pāri mazākajiem – arī 19.maijā skeitparkā Imantas mikrorajonā nofilmēts incidents, kas varēja beigties ar smagām sekām, vēsta”Degpunktā”.

Nesen pie rampas, kas atvēlēta skeitbordistiem un braucējiem ar triku skrejriteņiem, notika incidents, kurā cieta septiņus gadus vecs zēns, kas uz laukumu atnāca patrenēties ar savu skrejriteni.

Septiņgadīgais zēns neapzināti izbrauca priekšā citam puisim - piecpadsmitgadniekam, kas tobrīd izpildīja triku. Tīnis, pamanot šķērsli, acīmredzami sadusmojās un, pabeidzot kustību, trieca savu braucamrīku pa bērna galvu. Puiku pasargāja ķivere, jo, ja tās nebūtu, sekas varēja būt traģiskas.

Šim atgadījumam nebija daudz liecinieku, taču drīz vien par notikušo uzzināja simti sociālo tīklu lietotāju, jo pats tīnis savu “varoņdarbu” publicēja paša sociālo tīklu kontā. Turklāt, videofailu samontējot, vēl paņirgājās: “Vai drīkst, es tev izdarīšu nedaudz sāpīgi?”

Pats vaininieks vēlāk savā sociālo tīklu profilā jau ierakstījis atvainošanās rindas un skaidro, ka bērnu traumējis nejauši.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:06

Jaunākās diskusijas