Slavenās grupas "Spice girls" dalībniece laulības laikā domājusi par pašnāvību

tautaruna.lv 21.maijs 2021, 21:21
 
AFP/Scanpix/Leta
Slavenās britu meiteņu grupas "Spice Girls" dalībniece Mela Brauna jeb Mela B atklājusi, ka laulības ar Stīvenu Belafatonu laikā domājusi par pašnāvību, raksta "Mirror".

Dziedātāja ar amerikāņu filmu producentu apprecējās 2007. gada jūnijā un pēc desmit gadiem pāris paziņoja par šķiršanos.

Mela apgalvo, ka laulības laikā piedzīvojusi verbālu un fizisku vardarbību no vīra puses. Dziedātāja stāsta, ka izdzīvojusi murgu, kamēr publiskajā vidē izlikās, ka viss ir kārtībā.

45 gadus vecā Mela neslēpj, ka bijuši brīži, kad viņa domājusi, ka vīrs var viņu nogalināt, bet citreiz viņa nopietni apsvērusi pašnāvību.

"Es mēģināju viņu pamest septiņas reizes, tāpēc varat iedomāties, cik izmisusi tos desmit gadus biju. Man nebija kur iet, man nebija savas kredītkartes, man nebija mašīnas, man bija trīs bērni, es biju uz pašiznīcināšanās robežas," intervijā "Guardian" saka Mela B, stāstot par piedalīšanos kampaņā pret vardarbību ģimenē.

Tikmēr Stīvens noliedz dziedātājas apsūdzības un apgalvo, ka viņai ir atkarība no kokaīna un alkohola.

Jāatgādina, ka "Spice Girls" ir angļu meiteņu popgrupa, kas tika izveidota 1994. gadā Londonā. Grupa sastāv no piecām solistēm - Viktorijas Bekhemas, Melānijas Braunas, Emmas Bantones, Melānijas Čisholmas un Džerijas Halivelas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:22

Jaunākās diskusijas