VAKARA ZIŅAS. Vitālijs Gavrilovs pandēmijā pārstrādājies

Guna Blaua 21.maijs 2021, 7:00
 
Oksana Džadana/F64 Photo Agency
Savulaik ļoti populārais un atraktīvais «Aldara» šefs Vitālijs Gavrilovs gan piedalījās dažādos šovos, gan ar viņa līdzdalību tika rīkoti ceļojumi pa 57. paralēli. Viņa vadītais uzņēmums bija iedibinājis «Aldara» starptautisko gada balvu operā, kas reizi gadā tika pasniegta labākajiem Latvijas Nacionālās operas māksliniekiem. Beidzamajos gados par Gavrilovu dzirdēts vien saistībā Latvijas Darba devēju konfederācijas aktivitātēm. «Šogad aprit tieši divdesmit pieci gadi, kopš esmu Latvijas Darba devēju konfederācijas prezidenta amatā,» ar lepnumu saka Vitālijs Gavrilovs.

No vienas darba grupas uz nākamo

«Laiks ir diezgan saspringts, jo man ir tik daudz videokonferenču kā nekad, savukārt fizisko tikšanos ir ļoti maz,» telefonsarunā stāsta Vitālijs Gavrilovs (viņš ir Latvijas pārstāvis Eiropas Ekonomikas un sociālo lietu komitejā), piebilstot, ka konferencēs ar Briseles, Francijas un citu Eiropas valstu kolēģiem tiekot runāts gan par Eiropas nākotni, gan to, kā risināt problēmas, kas radušās saistībā ar Covid-19 pandēmiju, tostarp arī Latvijā. «Protams, joprojām vadu arī Latvijas Darba devēju konfederāciju, kur par prezidentu mani ievēlēja 1996. gadā, tātad pirms divdesmit pieciem gadiem.»

Uz jautājumu, vai šim faktam par godu tiks rīkota liela balle, tiklīdz tas būs iespējams, Gavrilovs atteic - tā kā joprojām ir jau piesauktā pandēmija, neko plānot nevarot. «Šis amats tomēr paņem ļoti daudz laika. Vienīgi, ja agrāk laiku tērēju lidojumos, tagad esmu tikpat aizņemts, videokonferencēs tiekoties ar katru Latvijas novadu. Varētu jau likties, ka neklātienes tikšanās un sapulces aizņem mazāk laika, bet teikšu atklāti - brīžiem tiešām ir mazliet par traku.»

Pilnu rakstu lasi jaunākajā "Vakara Ziņas" izdevumā!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:31

Jaunākās diskusijas