Elīna Šimkus lūdz sabiedrības palīdzību

tautaruna.lv, LETA 3.janvāris 2019, 15:11
 
Emīls Desjatņikovs/F64 Photo Agency
Operdziedātāja Elīna Šimkus ar sociālā tīkla Facebook palīdzību lūdz aculieciniekus atsaukties saistībā ar neseno traģisko avāriju Jūrmalā.
"Mīļie draugi... Vakar uzzināju, ka 29.decembrī Jūrmalā, Dzintaros (ceļā uz manu un zēnu kora koncertu...) uz ielas, notika traģisks ceļu satiksmes negadījums - tika notriekti četri cilvēki. Negadījuma vieta Jūrmalā - Meža prospekta un Skujienes ielas krustojums, netālu no pagrieziena uz Dzintaru koncertzāli," raksta Šimkus.

Operdziedātāja aicina atsaukties cilvēkus, kas ap 17:30 gāja vai brauca šajā ceļa posmā un ir kaut ko redzējuši, piefiksējuši mobilajā telefonā vai videoreģistratorā.

Viņa izsaka līdzjūtību cietušo ģimenei un atgādina, ka, ja ir zināma izmeklēšanai vērtīga informācija, nepieciešams ziņot policijai vai arī zvanīt cietušo ģimenei uz numuru 29275710, vai rakstīt epastu uz andrejs.stakis@gmail.com.

Jau vēstīts, ka saistībā ar traģisko avāriju sākotnēji aculieciniekiem Facebook lika atsaukties notriekto cilvēku ģimenes loceklis Andrejs.

Savukārt jaunākā informācija liecina, ka divi no notriektajiem Andreja tuviniekiem nav izdzīvojuši un devušies aizsaulē. Vispirms nomiris vīrieša tēvs, nakamajā rītā vectēvs.

Kā ziņo aģentūra LETA, Valsts policija sākusi kriminālprocesu par Jūrmalā notikušo avāriju. Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka gājēji brauktuvi šķērsojuši neatļautā vietā intensīvas satiksmes laikā, tāpat gājējiem nav bijuši gaismu atstarojošie elementi, norādīja policijas preses pārstāve Simona Grāvīte. Par notikušo ir sākts kriminālprocess un izmeklēšanā tiks skaidroti visi notikušā satiksmes negadījuma apstākļi, kā arī vērtēta gan gājēju, gan autovadītāju rīcība.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:05

Jaunākās diskusijas