Zināms, kādā stāvoklī ir Magņitogorskas traģēdijā izglābtais mazulis

tautaruna.lv 3.janvāris 2019, 14:03
 
Tass/Scanpix
10 mēnešus vecais puisītis, kuru glābēji atrada Magņitogorskā sagruvušās mājas drupās, un kurš nekavējoties tika nogādāts uz Maskavu, jūtas nedaudz labāk, atklāj Krievijas Veselības ministrijas Preses nodaļa.
"Mazulis atrodas neatliekamās bērnu ķirurģijas un traumotoloģijas nodaļas reanimācijā. Ārsti bērna stāvokli novērtē kā stabilu, ar nelieliem uzlabojumiem. Uzlabojušies analīžu rezultāti," teikts paziņojumā.

Tāpat minēts, ka nakti mazulis pavadījis mierīgi.

Jāatgādina, ka Magņitogorskā no sagruvušās daudzdzīvokļu mājas drupām otrdien izglābts desmit mēnešus vecs puisītis, paziņojušas amatpersonas.

"Glābēji sadzirdēja raudāšanu. Bērnu izglāba tas, ka viņš atradās šūpulī un bija silti sasegts," ziņapmaiņas lietotnē "Telegram" pavēstīja Čeļabinskas apgabala gubernators Boriss Dubrovskis.Bērns nekavējoties tika nogādāts slimnīcā. Viņa stāvoklis bija smags. Mazulis guvis nopietnus apsaldējumus, galvas traumu un vairākus lūzumus.

Jau ziņots, ka Magņitogorskā pirmdien plkst. 6 no rīta pēc vietējā laika (plkst. 3 pēc Latvijas laika) spēcīgā sprādzienā sagruva stāvu pārsegumi veselā desmitstāvu nama sekcijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:57

Jaunākās diskusijas