Laura Rizzotto cer iemācīties runāt latviešu valodā

tautaruna.lv 3.janvāris 2019, 20:50
 
AFP/Scanpix
Dziedātāja Laura Rizzotto portālām "skaties.lv" atklāj, kā viņai veicas ar latviešu valodas apguvi un cik daudz laika tiek pavadīts Latvijā.

Dziedātāja Laura Rizzotto neslēpj, ka, dzīvojot Ņujorkā, viņai bija latviešu valodas privātskolotāja, bet, pārceļoties uz Losandželosu, viņa mācās valodu pašas spēkiem.

Tas nav viegli, bet viņa neatkāpjas no mērķa runāt latviešu valodā.

Mācību procesam Laura pieiet ļoti nopietni un nespēj sagaidīt, kad spēs pilnvērtīgi komunicēt ar latviešiem, kuri dzīvo Kalifornijā.

Laura Rizzotto ir latviešu izcelsmes brazīliešu dziedātāja un dziesmu autore. Lauras māte ir portugāļu izcelsmes brazīliete, bet tēvs ir latviešu izcelsmes, un viņa māte ir dzimusi Liepājā Herberta Cukura ģimenē un augusi Rīgā.

Dziedātāja piedalījās Latvijas nacionālajā atlasē 2018. gada Eirovīzijas dziesmu konkursam Supernova 2018 ar dziesmu Funny Girl, viņa piedalījās 3. pusfinālā un tajā ieguva 1. vietu. Viņa uzvarēja arī Supernovas finālā un pārstāvēja Latviju 2018. gada Eirovīzijas dziesmu konkursā Lisabonā, Portugālē, kur viņa nekvalificējās finālam, iegūstot 12. vietu ar 106 punktiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas