Mūziķa Kiviča bijusī sieva meklē darbu

tautaruna.lv 3.janvāris 2019, 17:51
 
Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency
Pēc tam, kad izjukusi mūziķa Andra Kiviča un viņa sievas Madaras laulība, divu bērnu māmiņa nesēž rokas klēpī salikusi un publicējusi sludinājumu, kurā informē, ka piedāvā bērnu auklītes pakalpojumus.
"Esmu jauna, dzīvespriecīga un atbildīga mamma. Ļoti patīk sports un būt kustībā, ir auto un B kategorijas tiesības, tādēļ kopā pavadīto laiku dažādojam- pavadām parkos, izbraucienos, ziemā uz sniega kalniņiem.
Gatavoju kvalitatīvu un veselīgu maltīti," publicētajā sludinājumā norāda Madara, kura pēc šķiršanās no mūziķa Andra Kiviča turpina rūpēties par abu meitām.

Tāpat viņa informē, kuros pilsētas rajonos gatava pieskatīt un parūpēties par auklējamiem.

Jau vēstīts, ka pirms vairākām nedēļām mediji vēstīja, ka pēc vairāku gadu kopdzīves izjukusi mūziķa Andra Kiviča laulība, un viņš uzsācis attiecības ar mākslinieci, sabiedrības dāmu Lieni Skulmi.

"Kad jau visu zināju, ka Andrim ir cita, mēs sēdējām un runājāmies, un es neslēpu, ka man ir bail ne tikai par finansiālo pusi, bet arī emocionālo, kā tiksim galā ar šo situāciju. Jo mums ar meitām vienmēr ir bijušas ļoti tuvas attiecības un esam daudz laika pavadījuši ģimeniskās sarunās," šī gada decembrī intervijā žurnālam "Vakara Ziņas" norādīja Madara.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas