Cilvēki pauž neapmierinātību, ka pret pašu gribu kļuvuši par Gobzema "sekotājiem"

tautaruna.lv 3.janvāris 2019, 18:44
 
F64 Photo Agency
Sociālā tīkla Facebook lietotāji novērojuši neparastas darbības - viņi, pašiem nezinot, kļuvuši par partijas "KPV LV" līdera Alda Gobzema "faniem" jeb it kā "piesekojuši" politiķa lapai. Kā tas nākas?

"Draugi, pārbaudiet lapas, kurām sekojiet. Daļa no Jums ir slepeni pievienoti Gobzema faniem," brīdina Gints.

"Jā, es tikko pamanīju un nobanoju. Interesanti, vai Vijai Kilblokai un Ingai Gorbunovai TIEŠĀM patīk šis politiķis un viņa lapa?... Jeb cilvēki lapas sekotājiem tiek pievienoti, viņiem to nezinot?" jautā Una.

Tajā paša laikā politiķis savā Facebook kontā raksta: "Ņemot vērā, ka jau kādu laiku šai manai Facebook lapai ir sasniegts draugu apstiprināšanas limits, ir izveidots politiķa Alda Gobzema konts, kurā ir pārmigrēti šī konta sekotāji."

Tajā pašā laikā cilvēki norāda, ka ir jau labu laiku “atsekojuši” politiķa lapām un neizprot, kādēļ atkal viņu profili redzami starp Gobzema lapas sekotājiem. "Es no viņa sekotājiem atsekojos jau sen. Un man IR iebildumi, ja mani, man nezinot, "pāremigrē" uz viņa kā politiķa lapu," norāda Una.

Iepriekš vēstīts, ka līdzīga situācija pirms Saeimas vēlēšanām bija novērojama ar partijas "Saskaņa" Facebook lapām. Vairākas lapas sevi pēkšņi pārsauca partijas vārdā.



Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:31

Jaunākās diskusijas