Darbiniece pastāsta par briesmīgiem darba apstākļiem Latvijas uzņēmumā

tautaruna.lv 3.janvāris 2019, 9:30
 
F64
Kāda bijusī uzņēmuma "Gemoss" darbiniece uzskata, ka attieksme pret darbiniekiem kompānijā ir slikta.
Portālā "sudzibas.lv" viņa raksta, ka pastrādāja uzņēmumā pāris dienas un ar to viņai esot pieticis, lai novērtētu situāciju ražošanas uzņēmumos.

"Uzņēmumā pilnīgi neciena un nenovērtē darbiniekus. Ieteiktu pasaukt darba vides uzraugus, lai paskatās, kā sievietēm liek staipīt 25kg maisus par 430 eiro mēnesī!
Intereses pēc iekārtojos darbā uz pāris dienām, lai novērtētu situāciju ražošanas uzņēmumos, un sapratu, ka šajā uzņēmumā ņirgājas par cilvēkiem. Ļoti nekompetents "priekšnieks" tur ir Rolands, kuram loģiskā domāšana vispār nepiemīt, nerunāsim jau pat par cilvēcīgumu. Šis Rolands aizliedz visiem GEMOSS vīriešu kārtas pārstāvjiem palīdzēt nēsāt smagos maisus sievietēm. Principā, ja vēlaties piedzīvot visa veida pazemojumus, droši piesakaties strādāt Gemosā.
Man ļoti žēl to sieviešu, kurām nav izvēles, kā turpināt strādāt par pazemojošu atalgojumu.
Papildus visa Gemoss priekšnieku "šaika' tik vien domā, kā vēl padarīt darbinieku dzīvi darbā neizturamāku, izdomājot samazināt algas, atņemt svētku dāvanas, utt. Šausmas! Cilvēki, lūdzu, mainieties! Kauns par latviešu tautu!" situāciju raksturo bijusī darbiniece.

Tikmēr komentāros šo ierakstu komentējis arī sievietes minētais priekšnieks Rolands.

"Paldies par kritisku piezīmi, noteikti ņemšu to vērā. Darba vide Gemoss-ā ir aktīva un dinamiska un mums visiem ir izvēles tiesības izvēlēties tādu darbu, kāds atbilst mūsu spējām un zināšanām. Ar nožēlu jāsecina, ka ir cilvēki, kuri nav spējīgi atklāti risināt darba problēmas, tieši par tām runājot un atrisinot tās, bet šādi publiskojot sagrozītus un "no viena skatu punkta" iztirzātās lietas, pie tam nepatiesas," komentē vīrietis.

Tikmēr arī citi komentētāji uzsver, ka cilvēks vienmēr var izvēlēties, kur strādāt.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:38

Jaunākās diskusijas