Skulme parāda kadrus no īpaša mirkļa

tautaruna.lv 3.janvāris 2019, 17:44
 
Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency
Sabiedrības dāma un māksliniece Liene Skulme, kura jau vairākas nedēļas ir kopā ar mūziķi Andri Kiviču, sociālajā tīklā instagram publicējusi kadrus no īpaša mirkļa, kas piedzīvots kopā ar mīļoto.
Lai gan nelabvēļu un kritizētāju netrūkst, Liene un Andris nevairās runāt par savām attiecībām. Tāpat abi regulāri sociālajos tīklos publicē kadrus un mīļus vārdus par savu kopdzīvi. Dienā, kad vairāki Latvijas mediji vēstīja par to, ka abu rokas nu rotā arī vienāds tetovējums, Liene sociālā tīkla instagram stories publicējusi, kā tapa īpašais mākslas darbs.

Ekrānšāviņš no instagram

Jau vēstīts, ka arī Andris sociālajā tīklā instagram dalījies ar foto, kurā redzams viņa jaunais tetovējums. Kivičs uz rokas uztetovējis Lienes Skulmes iniciāļus. Tāpat uz rokas redzams kāds datums - 9.11.2018. - laiks, kad pāris uzsāka kopdzīvi.

Tāpat tetovējumā ietverta sarkana sirsniņa un vārds "soulmates" jeb "dvēseļu radinieki". Jāpiebilst, ka Kivičs nesen intervijās atklājis, ka ar Lieni jūtas kā viena ābola divas pusītes jeb dvēseļu radinieki.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:31

Jaunākās diskusijas