Pirms "Zvaigznes grāmatnīcas" likvidācijas vēl var paspēt "izķert" grāmatas par draudzīgām cenām

tautaruna.lv 3.janvāris 2019, 12:40
 
Facebook/ekrānšāviņš
"Zvaigzne ABC" vadītāja Vija Kilbloka sociālajā tīklā Facebook informē, ka vēl šodien un rīt grāmatnīcā Berga Bazārā iespējams iegādāties grāmatas par draudzīgām cenām, jo veikalu plānots slēgt.
"Paldies visiem daudzajiem pircējiem, kas atnākuši patukšot Berga Bazārā, Dzirnavu ielā 84, esošo Zvaigznes grāmatnīcu. Daži sanīkst, kad uzzina, ka grāmatas vairs netiek vestas klāt un daudzu jaunāko grāmatu šajā grāmatnīcā vairs nav. Es savukārt pukojos par grāmatnīcas meiteņu milzīgajiem peļu/kāmju krājumiem - zināja taču, ka veikalu slēgsim. To visu vest prom, skaitīt un grāmatot taču ir zvēra darbs! Tad nu nāciet vēl šodien un rīt, un parīt, t.i., 2., 3., 4., 5. janvārī," raksta Kilbloka.

Viņa norāda, ka vēl ir pieejamas patiesi labas grāmatas par puscenu, sākot no burvīgiem romāniem līdz skaistām bērnu grāmatām, izņemot "Nevar nepirkt" grāmatas, jo sistēma to cenu neļauj pazemināt.

Kilbloka arīdzan stāsta, ka citu izdevniecību grāmatām un kancelejas precēm ir 30 % atlaide.

Savukārt cilvēki komentāros norāda, ka kādu grāmatu jau sākuši lasīt un nevar no tās atrauties, taču kāda sieviete atzīst, ka grāmatas vienā rāvienā iegādājusies pat 100 eiro vērtībā. "Tik skaistas grāmatas - no neredzētām Skalbes pasakām (ar Niklāva Strunkes ilustrācijām) līdz Stīvena Kinga jaunākajam gabalam. Un vēl pavārgrāmatas, un izziņu literatūra," raksta pircēja.

Jau vēstīts, ka saistībā ar veikala likvidāciju, norisinās vērienīga grāmatu izpārdošana.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:36

Jaunākās diskusijas