4 zodiaka zīmes, kurām 2024. gadā veiksies mīlestībā

tautaruna.lv 6.janvāris, 1:00
 
pexels.com
Klāt jaunais 2024. gads. Pēc ķīniešu horoskopa tas ir Pūķa gads, kas ikvienam atnesīs mieru un būs īpaši auglīgs. "Lifestyle Asia" astrologi nosauc četras zodiaka zīmes, kurām 2024. gadā īpaši veiksies mīlas jomā!

Vērsis

Vēršies 2024. gads būs mīlestības un romantikas pārpilns. To Vēršu, kuri jau ir atraduši savu mīļoto, attiecības tikai nostiprināsies un kļūs ciešāksas. Tikmēr brīvajiem Vēršiem šis būs ideāls gads, lai atrastu savu potenciālo mūža mīlestību. Februāris un oktrobris būs laiks, lai izbaudītu tauriņus vēderā, savukārt marts, aprīlis, maijs, septembris un novembris ir ideāls laiks, lai nostiprinātu attiecības. Astrologi izceļ, ka Vēršiem nepieciešams izvairīties no svarīgu lēmumu pieņemšanas, kas saistāms ar mīlestību, janvārī, jūnijā, jūlijā un augustā.

Skorpions

Gada sākums jeb precīzāk janvāris Skorpioniem mīlas jomā iesāksies kūtri, taču jau februārī kaislības sitīs augstu toni. Vietuļajiem Skorpioniem ieteicams šogad izmantot ikkatru iespēju, lai dotos izklaidēties. Šajās vietās ne tikai labi atpūtīsieties, bet arī spēsiet iepazīt arvien jaunus cilvēkus. Tieši izklaides vietā pastāv vislielākā iespēja atrast kādu, ar kuru nodibināt ciešu emocionālo saikni. Sākot ar septembri Skorpioniem uzsmaidīs laime, lai arī gada sākums būs kaisles pilns, vien ar rudens sākumu Skorpioniem izdosies nodibināt labas attiecības.

Mežāzis

Ir tāds teiciens - “Mīlēt un būt mīlētam nozīmē sajust sauli no abām pusēm”. Tieši šādi šogad jutīsies Mežāži. 2024. gads Mežāžiem būs neticami lielas veiksmes un mīlestības gads. Lai sastaptu savu otro pusīti, Mežāžiem nāksies izkāpt no savas komforta zonas un izmēģināt jaunas lietas. Mežāžiem ieteicams uz brīdi atteikties no disciplīnas un nopietnības, un izbaudīt visu, ko sniedz dzīve. Tiem Mežāžiem, kuri ir attiecībās, ieteicams šogad doties romantiskās izklaidēs, lai izkrāšņotu savas attiecības. Astrologi iesaka Mežāžiem izvairīties veikt nopietnus lēmumus no marta vidus līdz aprīļa vidum. Jūnijs un jūlijs Mežāžiem būs pilns ar kaislīgiem kāpumiem un kritumiem, savukārt augustā ieteicams pabūt ar sevi un savām emocijām.

Zivs

Šajā gadā piepildīsies visi Zivju sapņi. Vientuļās Zivis, kuras vēlās attiecības, šogad atradīs sirdsmieru un savu otro pusīti. Esiet pārliecināti un neslēpiet no otra cilvēka savas jūtas. Šogad inciatīva būs jāuzņemas jums, lai varētu izbaudīt savu laimi. Astrologi izceļ, ka tieši februāra vidus būs ideālais laiks, kurā jūs pirmo reiz sastapsiet jaunu partneri. Jūtas uzplauks strauji un emocijas būs neaprakstāmas. Tomēr maijā viss mainīsies. Tikmēr sākot ar jūniju mīlas jomā jums atkal veiksies!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:43

Jaunākās diskusijas