Sieviete internetā nopērk svara samazināšanas medikamentus un piedzīvo smagas veselības problēmas

tautaruna.lv 6.janvāris, 17:30
 
pexels.com
38 gadus vecā Vikija savā kāzu dienā vēlējās izskatīties satriecoši, tāpēc internetā iegādājās tievēšanas medikamentus. Šāds neapdomīgs gājiens radīja milzu sekas, vēsta medijs "The Sun".

Vikija Raiena no Lielbritānijas bija apņēmības pilna ietilpt pieguļošā kāzu kleitā.

Lai izskatītos lieliski, sieviete nolēma, ka viņai nepieciešams atbrīvoties no liekajiem kilogramiem.

Kā zināms, tad svara zaudēšana nav viegls un ātrs process. Lai paātrinātu šo procesu, Vikija nolēma tiešsaistē iegādāties svara zaudēšanas medikamentus.

Pēc pirmās devas injicēšanas sieviete neizjuta nekādas sekas jeb sliktu pašsajūtu, tāpēc nolēma palielināt devu. Vien dažas stundas pēc tam viņai palika slikti. Sievietei sākās spēcīga vemšana.

Kā atklāj Vikija, tad viņa vismaz 31 stundu jutās slikti un nepārtraukti vēma. "Es jutos briesmīgi. Man šķita, ka vienā brīdī es nomiršu." Slimnīcā mediķi palīdzēja Vikijai justies labāk, taču kā viņa min, tad arī turpmākās 20 dienas viņai bija slikta dūša un vemšana.

Kā izrādās, tad Vikija internetā bija iegādājusies GLP-1 RA medikamentus, kas sola palīdzēt ātri zaudēt svaru. Kā skaidro eksperti, tad šādu medikamentu iegāde internetā bez atbilstošas receptes ir nelikumīga.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas