Eksperti: Jaunākā Kima Čenuna bilde nodod slepenu vēsti par Ziemeļkorejas nākotnes plāniem

tautaruna.lv 6.janvāris, 2:00
 
ZUMAPRESS.com/Scanpix/Leta
Eksperti pārliecināti, ka nesen publicētā Kima Čenuna fotogrāfija atklāj Ziemeļkorejas nākotnes plānus, vēstīts "The Sun".

Sākotnēji aplūkojot fotogrāfiju, tā nekādas īpašas asociācijas nerada.

Fotogrāfijā Kims redzams kopā ar meitu Kim Ju Ae, apmeklējot Ziemeļkorejas gaisa spēku bāzi.

Tomēr eksperti izceļ, ka fotogrāfija redzama īpaša detaļa, kas liecina par to, kādi varētu būt Ziemeļkorejas nākotnes plāni. Fotogrāfijā redzams, ka meita ir nostājusies Kimam priekšā, aizsedzot skatu uz viņa kreiso sānu.

AP/Scanpix/Leta

Dienvidkorejas laikraksts "The Chosun Ilbo" pauž, ka tas ir "bezprecedenta" solis, kas norāda uz to, ka viņu būs Kima mantiniece.

Rakstā teikts: “Ju Ae ir parādījusies daudzās fotogrāfijās valsts plašsaziņas līdzekļos un vienmēr bijusi vai nu blakus, vai aiz tēva, bet šajā attēlā viņa ir galvenā varone. Tas ir bezprecedenta statuss apsēstajos Ziemeļos publicēt fotoattēlu ar Kimu Čenunu fonā."

Aizsegt kameras skatu uz Kimu Čenunu Ziemeļkorejā ir aizliegts. 2019. gadā diktatora personīgais fotogrāfs tika atlaists no darba, jo kameras zibspuldze tiešraides skatītājiem uz īsu brīdi aizsedza diktatora kaklu.

Eksperti ir vienisprātis, ka Kim Ju Ae attēlošana šādā veidā ir pierādījums viņas īpašajam statusam. Tā liek Dienvidkorejas Nacionālajam izlūkošanas dienestam domāt, ka tieši viņa varētu kļūt par nākamo Ziemeļkorejas diktatori.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas