Ķīnas zinātnieki izdomājuši veidu, kā apturēt novecošanos un atgriezt jaunību

tautaruna.lv 6.janvāris, 3:00
 
pexels.com
Ķīna zinātnieku komanda apgalvo, ka ir izdomājuši veidu, kā apturēt novecošanos, vēsta "The Sun".

Zinātnieki uzskata, ka pavisam drīz sabiedrībai būs pieejama terapija ar kuras palīdzību varēs ne tikai apturēt novecošanos, bet arī atgriezt jaunību.

Tāpat viņi apgalvo, ka ar šīs terapijas palīdzību, iespējams, varēs novērst Alcheimeru.

Zinātnieki izdomājuši, ka novecošanos varēs apturēt ar īpašu tehnoloģiju un ūdeņraža atomiem. Tie spēs ne tikai palēnināt novecošanos, bet arī atgriezt jaunību.

Jau pirms kāda laika zinātnieki pauda, ka ūdeņradis ir tas ķīmiskais savienojums, kuru izmantojot reiz cilvēki varēs apturēt novecošanos. Ūdeņradis tiek uzskatīts par pretnovecošanās "svēto grālu".

Tagad Ķīnas zinātnieki, kuri savus novērojumus aprakstījuši žurnālā "Nature Communications", apgalvo, ka ir tuvu tam, lai mainītu pasauli.

Izmantojot nanotehnoloģiju, zinātnieki izveidoja implantu, kas sūta tiešu ūdeņradi cilvēka audiem. Agrāk cilvēki uzskatīja, ka, dzerot ar ūdeņradi bagātu ūdeni vai ieelpojot ūdeņraža gāzi, var apturēt novecošanos, tomēr tas nekad nav bijis ilgtermiņa risinājums.

Saskaņā ar publicēto pētījumu, zinātnieki izstrādātais implants nodrošinās lēnu un konsekventu ūdeņraža izdalīšanos organismā. Ūdeņradis būtībā darbojas kā pretiekaisuma līdzeklis, kas iznīcina visas toksiskās daļiņas uz ādas, kas izraisa novecošanos.

Kā norāda zinātnieki, tad šobrīd ir nepieciešams daudz vairāk pētījumu, pirms šī metode tie pārbaudītu uz cilvēkiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:34

Jaunākās diskusijas