Kurām horoskopa zīmēm 2024.gads būs visveiksmīgākais?

tautaruna.lv 30.decembris 2023, 11:15
 
Elmārs Rudzītis/F64
Trīs horoskopa zīmju pārstāvjiem pienācis laiks sapņot par visneticamākajām lietām, jo ​​astrologi saka, ka jaunajā gadā veiksme viņus pavadīs burtiski ik uz soļa. Būs svarīgi projekti, jauni sākumi, daudzsološi ceļojumi un romantiskas iepazīšanās.

Mežāzis

Astrologi prognozē, ka 2024. gads tev būs ļoti veiksmīgs. Visu, ko iepriekš nevarēji izdarīt, varēsi paveikt jaunajā gadā. Īpaši notikumiem bagāts un veiksmīgs būs laika posms no aprīļa līdz maija beigām, jo ​​Jupitera un Urāna tranzīti sekmēs panākumus.

Jābūt vērīgam, jāieklausās savā intuīcijā, jāpamana iespējas un slēptās zīmes. Šajā periodā vari riskēt. Ir pienācis laiks pieņemt lēmumu īstenot savus lielākos sapņus. Ir svarīgi būt pacietīgam un neatlaidīgam.

Vērsis


Priekšā ir ļoti laimīgs gads. Jupiters, pārpilnības un veiksmes planēta, būs tavā zīmē līdz maija beigām. Šajā periodā būs daudz iespēju un daudzsološu projektu, un esi gatavs parādīt savu labāko pusi.

Šis būs ideāls laiks, lai uzsāktu jaunus projektus, uzņemtos apzinātu risku un būtu atvērts jaunai pieredzei. Tomēr astrologi iesaka neatstāt novārtā savu veselību. Šajā intensīvajā periodā ir lietderīgi parūpēties par sevi - laba pašsajūta palīdzēs saglabāt koncentrēšanos uz saviem mērķiem un enerģiju.

Dvīņi

Gada veiksmīgākais periods tev pienāks maija beigās, kad veiksmes un laimes planēta Jupiters pāries tavā zīmē un “sūtīs” savas varenās vibrācijas. No tā brīža līdz 2024. gada beigām jutīsi, ka absolūti visi notikumi nāk par labu, sniedzot neticamas iespējas.

Pat neveiksmes kalpos kā svarīgs solis ceļā uz slavu un atzinību. Esi atvērts, lai izmantotu šo laimīgo mirkli. Astrologi iesaka uzņemties iniciatīvu, lai sasniegtu savus lolotos sapņus. Šajā periodā ir svarīgi ieklausīties savā intuīcijā, tā būs labākais padomdevējs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:35

Jaunākās diskusijas