Latviešu astrologs prognozē, kas notiks ar Putinu pašā gada nogalē

tautaruna.lv 30.decembris 2023, 9:33
 
AFP/Scanpix/LETA
Astrologs Valters Šulcs prognozējot to, kas decembrī sagaida Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu, atklājis arī to, kā Putinam noslēgsies gads.

Iepriekš jau vēstījām, ka Šulcs rakstīja par to, Putinam veidosies viens nozīmīgs notikums. Ņemot vērā, ka astro dziļais fons ir ar spriedzes pieskaņu un aktuālajā astrofonā būs Dižčiks, tad šis nozīmīgais notikums diez vai būs ar pozitīvu ievirzi. Situācija raksturojama kā negaidītu pavērsienu brīdis, kad situācija var krasi mainīties. Īpaši kritiska situācija var rasties, ja nav gatavības dažādiem pavērsieniem un scenārijiem. Ja nav rezerves plāna.

Putins šajā brīdī var iedzīt sevi strupceļā un iespējams spītīgi turēties pie savas stratēģijas, kas panākumus visdrīzāk nenesīs vai arī kaut kādi panākumi var nākt novēloti, kad tiem var vairs nebūt būtiskas un izšķirošas nozīmes.

Tam var sekot liela nesaprašanās un domstarpības Putina tuvākajā lokā. Putinam šis laiks atspoguļojas kā grūtības sadarboties, bet paša iekšējais velniņš var vedināt viņu neklausīties citos un darīt kā pats uzskata par pareizu.

Tas gada pašā noslēgumā, kas var noslēgties ar lielu iekšēju pārliecību un arī enerģijas pieplūdumu visu nokārtot pašam. Kā saka, jūra līdz ceļiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas