Prātam neaptverami! Rīgā slimnīcas stāvvietā uzbrūk invalīdam

tautaruna.lv 30.decembris 2023, 4:00
 
Kaspars Krafts/F64
Rīdzinieks Kaspars savās ikdienas gaitās bieži izmanto privāto automašīnu. Pat par spīti kustību ierobežojumiem — Kasparam ir kājas protēze. Ņemot vērā veselības likstas, autovadītājam piešķirta atļauja izmantot tā dēvētās invalīdu stāvvietas. Tieši par tām nupat galvaspilsētā pie kādas ārstniecības iestādes piedzīvots fizisks konflikts, vēsta "Bez Tabu".

Izkāpjot no sava transportlīdzekļa, kas novietots invalīdu stāvvietā, Kaspars līdzās esošajā identiskas nozīmes automašīnas atstāšanas stāvēšanai vietā pamanījis automobili bez attiecīgās atļaujas. Aicinot šoferi un pasažieri pārvietot transportlīdzekli, sākusies vārdu apmaiņa, lietojot arī lamuvārdus no potenciālā ceļu satiksmes noteikumu pārkāpēja puses.

Sarunas turpinājumā, uzsverot pārkāpuma faktu un ziņošanu likumsargiem, viens no vīriešiem uzbrūk Kasparam. Veicot sitienu-grūdienu, rīdzinieks nokrīt gar zemi un salauž kājas protēzi. To pamanot, uzbrucējs ar kompanjonu strauji pamet stāvlaukumu.

Kaspars pašrocīgi piecelties nespēj, palīdzību sniedz ārstniecības iestādes personāls. Rīdzinieks, turot rokās telefonu, gan pagūst nofotografēt uzbrucēja automašīnu.

Kaspars jau vērsies policijā ar iesniegumu par uzbrukumu. Protēzes remonts varot izmaksāt pat vairākus tūkstošus eiro.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas