FOTO: Pilsētas dome izposta slavenas dziedātājas vecvecāku kapavietu

tautaruna.lv 30.decembris 2023, 1:00
 
pexels.com
Populārā dziedātāja, dziesmu autore, dejotāja un modele Šerila Anna Kola nāk no Lielbritānijas, precīzāk Ņūkāslas. Kā min Šerilas radi, tad pēdējā laikā viņa reti ciemojas savā pilsētā, taču, kad uzzinās, kas tur ir noticis, būs dziļi satriekta, vēstīts "The Sun".

Šerilas vecvecāki ir apglabāti Hītonas kapsētā, Ņūkāslā.

Dziedātājas onkulis Tonijs medijiem atklāj, ka pilsētas dome nolēmusi izpostīt viņa vecāku, Šerilas vecvecāku atdusas vietu.

"Es varu iedomāties, cik sarūgtināta viņa būs, kad to uzzinās," saka Tonijs.

Kā izrādās, tad pilsētas dome nolēmusi apgāzt vecvecākiem par godu uzstādīto kapakmeni, pamatojoties uz to, ka tas nav drošs.

59 gadus vecais Tonijs sacīja, ka pilsētas dome nav centusies sazināties ar ģimeni par savu lēmumu demontēt kapakmeni. Ģimene par domes plāniem uzzināja vien tad, kad ieradās kapos un redzēja, ka piemineklis ticis apgāzts, un tam virsū ir uzlīmēta uzlīme - "Brīdinājums: šis kapakmenis nav drošs".

Tai pat laikā Tonijs norāda, ka kapakmenis ir stabils un drošs, tas nevienu nevar apdraudēt. Tiek ziņots, ka ģimenei ir jāapmaksā rēķins vairāk nekā 500 mārciņu apmērā par kapakmeņu remontu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas