Lielbritānijā tika veikta aptauja, kurā noskaidrojās, ka aptuveni 42% cilvēku kaitina viņu kolēģu izvēlētās pusdienas jeb tas, ko viņi ir paņēmuši līdzi no mājām, vēsta "Daily Star".
Iemesls tam ir pavisam vienkāršs - ēdiena smarža.
Kā zināms, tad atsevišķiem ēdieniem piemīt īpaša smarža, kas ne visiem var šķist patīkama. Tāpēc ar aptaujas palīdzību noskaidrots, kādus ēdienus nevajadzētu ņemt līdzi uz darbu, lai nekaitinātu kolēģus.
Nav ieteicams pusdienu kārbiņā likt vārītas olas, kūpinātas skumbrijas, sviestmaizes, kurās ir olas, kariju, kebabu un čipsus.
Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.