Nauris Brikmanis atklāj laulības tumšos brīžus

tautaruna.lv 13.oktobris 2023, 16:30
 
Ekrānšāviņš
Intervijas laikā Nauris neslēps savu mīlestību pret sievu un ar lielu sirsnību runās par abu attiecībām un ģimenes dzīvi. Viņš uzskata, ka panākumu atslēga ir cieņa vienam pret otru gan skaistajos dzīves brīžos, gan krīzēs.

Grupas “Dziļi violets” mūziķis un pasākumu vadītājs Nauris Brikmanis viesojās sarunu raidījumā “Kad viņi satiekas” un kopā ar Andri Buli atklāja savas laulības panākumu atslēgu. Kopā ar sievu Aiju ir pavadīti daudzi gadi, kuru laikā ir piedzīvotas divas šķiršanās, pēc kurām pāris vienmēr atrod ceļu atpakaļ. Nauris daloties savā pieredzē, apzinās un saprot, ka viens no vērtīgākajiem padomiem sievietēm, ko viņš var sniegt ir ieklausīšanās un saprašana.

“Mums vīriešiem arī ir jūtas un pārdzīvojumi. Man liekas, ka dāmām ir jāzina mūsu emocijas, jo, lai vai kā mēs turētos, mūsos iekšā tas ir. Ieklausieties vīriešos.”

Kā Brikmaņu pāris pārvarējuši savas grūtības? Atbilde ir pavisam vienkārša - sarunas, kuras ilgušas pat astoņas stundas.

“Mēs esam astoņas stundas sēdējuši uz terases un izrunājuši visu, kas ir sāpēts. Es atceros to brīdi, kad mēs viens otram skatījāmies acīs, es tajā brīdī ieskatījos tik dziļi Aijas acīs, kā vēl nekad un es pajautāju vienu konkrētu jautājumu - no kā Tu baidies? Un tad mums viss aizgāja.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas