Traģēdija Jelgavas pusē: sieviete iet bojā radinieku acu priekšā

tautaruna.lv 13.oktobris 2023, 1:30
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Otrdien, 3. oktobrī, Jelgavas pusē kāds smagās automašīnas vadītājs neievēroja gājēju pārejas apzīmējumus un notrieca sievieti, kura tobrīd šķērsoja ielu. Seniore no gūtajām traumām gāja bojā savu radinieku klātbūtnē, vēsta "Depunktā".

Staļģenes iedzīvotāja apliecina, ka satiksme attiecīgajā vietā esot intensīva.

83 gadus vecā kundze izgāja no mājas un devās uz Staļģenes doktorātu. Paziņas stāsta, ka sieviete neesot bijusi slimīga vai vārga, turklāt regulāri apmeklēja ģimenes ārstu, lai uzturētu veselību un veiktu pārbaudes. Īsi pirms vienpadsmitiem no rīta kundze lēnām sāka šķērsot ielu pa gājēju pāreju, taču, nogājusi aptuveni metru, tika notriekta. Avārijas skaņas dzirdēja seniores radiniece, kura liktenīgajā brīdī pastaigājās ar savu suni.

“Es faktiski to visu redzēju. Mēs izdzirdējām ļoti skaļu troksni. Dzirdējām asu bremzēšanu. Pieskrējām klāt, jo izdzirdējām spalgu skaņu. Es skrēju un redzēju cilvēku, un, jau pieskrienot sapratu, ka viņu tur plivināja. Viņa jau tā vienmēr baidījās no automašīnām, vienmēr atskatījās. Mēs sapratām, ka vadītājs ir “ielidojis” pretējā joslā, jo mašīna stāvēja pa vidu. Viņa nebija tajā joslā. Viņš viņu aizķēra un vēl vilka līdzi.”

Smagās automašīnas vadītājs esot bijis vīrietis gados un sākotnēji gandrīz vai noliedza savu vainu, par spīti faktiem.

“Vadītājs sāka skaidrot, ka nezināja, kā viņa tur uzradās un tā tālāk. Pēc tam tomēr pastāstīja taisnību, ka viņa bija uz pārejas. Sākumā gan teica, ka nezina, kā tas notika. Protams, nav saprotams, kā viņš viņu neredzēja, braucot ar “Kamazu”. Kā var neredzēt cilvēku, kurš stāv uz pārejas. Cik tālu viņa paspēja noiet? Pāris soļu,” saka seniores radiniece.

Staļģenes iedzīvotāja gāja bojā notikuma vietā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas