Atklāts ar kādām sadistiskām metodem narkotiku karteļi pārbauda jaunos biedrus

tautaruna.lv 13.oktobris 2023, 20:30
 
pexels.com
Latīņamerikā joprojām aktīvi darbojas dažādi narkotiku karteļi. Medijs "Daily Star", balstoties uz "UNAM Gazette" infomāciju, atklāj, kā Meksikā narkotiku grupējumi pārbauda jaunos biedrus. Viņu izmantotās metodes ir ļoti sadistiskas.

Mediji vēsta, ka jaunajiem vīriešiem, kuri paši vēlas, vai kuri ir piekrituši iesaistīties narkotiku kartelī, sākotnēji ir jāiziet dažādas pārbaudes, lai jau pieredzējušies grupējuma biedri pārbaudītu viņu izturību un noturību stresa apstākļos. Šīs pārbaudes viņi sauc par treniņnometnēm.

Medijam "UNAM Gazette" reālo situāciju, kā norit jauno karteļa biedru pārbaude, atklāja kāds jaunietis, kurš bija nonācis treniņnometnē. Viņš minēja, ka jaunajiem vīriešiem nepieciešams iziet cauri ellei, lai viņi tiktu apstiprināti par derīgiem kartelim.

Vīrietis vārdā Huans, kurš bija nonācis šāda tipa nometnē atklāja, ka tika pakļauts spīdzināšanai. Viņam un citiem jauniešiem izģērbjoties pilnīgi kailiem bija jākāpj sarkano uguns skudru pūžņos. Tos, kuri atteicas to veikt, sagaidīja briesmīgs liktenis. Viņiem tika nocirstas rokas vēl dzīviem esot. Noziedznieki lika cietušajam apēst nogrieztās ekstremitātes un pēc tam viņi tik nogalināti. Mirstīgās cilvēku atliekas tika izbarotas suņiem.

Tikmēr kāds cits vīrietis atklāja, ka esot šādā nometnē, viņš un vēl citi jaunieši tika aizvesti uz tuksnesi. Viņiem lika uzvilkt divas biezas jakas un stāvēt ar ieroci rokās šaušanas pozīcijā. Pie viņu kājām tika nolikta cepta vista, kas piesaistīja sarkanās uguns skudras. Tās sakoda pilnībā viņa kājas, jaunietis atzina, ka beigās tās pat vairs nejuta. Viņš nedrīkstēja pretoties un izkustēties no pozīcijas, citādāk viņš tiktu nogalināts.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:52

Jaunākās diskusijas