FOTO: soctīklos uzjautrinās par kādu uzrakstu Mežaparkā

tautaruna.lv 13.oktobris 2023, 17:30
 
unsplash.com
Kā zināms, tad dažādi brīdinājumu uzraksti, izkārtnes tiek novietoti publiskās vietās, lai mēs zinātu, ko nedrīkst konkrētajā vietā darīt. Paši izplatītākie ierobežojumi ierasti saistās ar smēķēšanas aizliegumu, tas daudziem vairs nešķiet nekāds pārsteigums. Tomēr reizēm dažādas izkārtnes var rast jautājumus, vai tiešām sabiedrība par to ir jābrīdina, ka tā nedrīkst uzvesties, vai tiešām tā kāds arī dara? 

Kāda sociālā medija "Facebook" lietotāja Liene dalījās ar pavisam interesantu uzrakstu, kuru manījusi Rīgā.

Kā sieviete atklāj, tad konkrētu uzrakstu pamanījusi Mežaparkā, kādā biotualetē.

"Facebook" sieviete rakstīja: "Ticiet vai nē, bet šāds uzraksts ir atrodams TOI TOI tualetē! Vai kāds vispār reāli dzīvē ir ko tādu mēģinājis?"

Zīme vēsta, ka tualetē aizliegts skūties, mazgāties un pārģērbties. Kā arī atstāt netīrās drēbes, lauzt un bojāt tur esošas iekārtas. Tāpat stingri aizliegts ēst, smēķēt, lietot dažādas apreibinošas vielas, zīmēt un pat gulēt.

Ekrānuzņēmums no Facebook

Vairāki sociālā medija lietotāji pasmējās un atzina, ka noteikti šāds uzraksts tualetē nav izvietots bez iemesla, kāds ko tādu ir mēģinājis darīt.

"Ja nebūtu precidentu, tad nebūtu uzrakstu. Tādā sabiedrībā dzīvojam," rakstīja kāda "Facebook" lietotāja.

"Tiem, kas to dara, galīgi neinteresē tas, kas tur rakstīts," norādīja kāds cits.

Kāda cita tikmēr pasmējās, jo nesaprata, kāpēc tualetē aizliegt zīmēt. Tikmēr citai soctīkla lietotājai radās jautājums, kāpēc tualetē ir aizliegts pārģērbties.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas