5 zodiaka zīmes, kurām prognozē visgarāko mūžu

tautaruna.lv 14.augusts 2023, 0:30
 
pexels.com
ASV Astroloģisko pētījumu centra astrologi veikuši interesantu pētījumu, meklējot saistību starp paredzamo dzīves ilgumu un zodiaka zīmēm. Astrologi analizēja vairāk nekā 60 000 mūžībā devušos cilvēku dzimšanas datus visā pasaulē, vēsta portāls "Lead by Stars".

Kurām zodiaka zīmēm astrologi paredz visgarāko mūžu?

Zodiaka zīmes ar visilgāko paredzamo dzīves ilgumu ir Auni, Jaunavas, Mežāži, Vērši un Svari.

Astrologi paredz, ka vīrieši, kas dzimuši Auna zodiaka zīmē dzīvo vidēji līdz 78 gadu vecumam, savukārt sievietes līdz 79 gadu vecumam. Viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc Auni mēdz dzīvot ilgāk par citiem, ir viņu spēja labi cīnīties ar stresu un dažādām problēmām.

Jaunavas ir veselīgākās zodiaka zīmes tāpēc, ka tās dod priekšroku veselīgam un organizētam dzīvesveidam. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji vislabāk māk rūpēties par savu veselību. Astrologi prognozē, ka vidēji vīrieši, kas dzimuši Jaunavas zīmē, dzīvos līdz 77 gadiem, bet sievietes - 81 gadam.

Mežāži ir iekļuvuši šajā topā sava rakstura dēļ. Viņiem piemīt stingrs raksturs un viņi nemēdz pamest lietas novārtā. Viņi ir perfekcionisti. Tas arī attiecas uz viņu veselības stāvokli, viņi ļoti rūpējas par to, lai būtu pie labas veselības. Vidēji vīrieši, kuri dzimuši Mežāža zīmē, var nodzīvot līdz 77 gadu vecumam, sievietes - 80.

Vērši mēdz uztvert visas dzīves lietas viegli un nepakļaujas stresam, tieši tāpēc viņi dzīvo tik ilgi. Astrologi lēš, ka šajā zīmē dzimušie vīrieši vidēji dzīvo līdz 82 gadu vecumam, bet sievietes līdz 80 gadu vecumam.

Svari ir ļoti mieīgi cilvēki, viņi nepakļaujas apkārtējās vides provokācijām. Viņiem ir svarīgs savs vizuālais izskats un par to viņi cītīgi rūpejas. Tāpēc viņu prognozētais mūža garums ir visai garš. Vidēji Svara zīmē dzimušie vīrieši dzīvo līdz 73 gadu vecumam, bet sievietes - 77.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:34

Jaunākās diskusijas