Vīrietis Čiekurkalnā pēc smaga ģimenes skandāla izdara pašnāvību

tautaruna.lv 14.augusts 2023, 13:15
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Pēc sadzīves konflikta aizņēmās naudu un teica, ka ies darīt sev galu – tā kāda sieviete raksturo notikumus Čiekurkalnā. Diemžēl vīrietis savus draudus izpildīja un atņēma sev dzīvību, vēsta “Degpunktā”.
Ķīšezers ir iecienīta atpūtas vieta Rīgā. Diemžēl šodien ierastā klusuma vietā krastmalā Sprukstes ielas galā bija dzirdamas operatīvo dienestu bākuguņu skaņas. Ūdenī tika pamanītas pa virsu peldošas cilvēka mirstīgās atliekas.

Atklājās, ka tas ir kāds Čiekurkalnā dzīvojošs kungs. Viņa kaimiņiene stāsta, ka dzīvoklī vakar izcēlies pamatīgs sadzīves konflikts, pēc kura kungam prātā neesot bijušas tās gaišākās domas.

Bojāgājušā kaimiņiene Zeltīte stāsta, ka vīrietis viņai pēc notikušā piezvanīja. Vēlāk viņš aizgāja uz veikalu, paņēmi šņabi, puspudeli izdzēra mājas apkaimē, pēc tam atlikušo paņēma līdzi uz ezeru un Zeltītei teica, ka padarīs sev galu.

Sieviete pieļauj, ka vīrietis dzīvību ir atņēmis sev pats un līdz šādam solim viņš novests ilgākā laikā. Viņš ir otrās grupas invalīds, patstāvīgi uzturējies slimnīcās, vairākkārt pabijis arī psihiatriskajā klīnikā, - kā nāca virsū lēkmes, tā apkārtējie sauca ātros un vīrieti veda uz slimnīcu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas