Markus Riva atgriezies no Ukrainas, kur piedalījās misijā

tautaruna.lv 14.augusts 2023, 16:30
 
Alise Šulca/F64
"Šis brauciens kopā ar entuziastiem bija cita veida pieredze un misija," stāsta pašmāju dziedātājs Markus Riva saviem sekotājiem sociālajos tīklos.

NRA jau rakstīja, ka mūziķis Markus Riva Ukrainas cilvēkiem veltījis savu jaunāko dziesmu "Made in UA". Tieši Ukrainā sākusies dziedātāja karjera, kā arī ir uzrakstītas daudz mīļas dziesmas.

Kā redzams "Instagram", dziesma nav vienīgais pateicības veids, kā Riva atbalsta Ukrainu karā.

Brauciens no Tallinas līdz Kijivai nav tas vienkāršākais, šajos kara apstākļos, bet man ir neizsakāmi liela pateicība, ka es varēju pievienoties un arī ar savu mazo artavu iesaistīties vēl kādā palīdzības misijā.

Tāpat "X - faktora" vadītājs uzsver, ka Ukrainā joprojām notiek karš, tautai cīnoties pret terorvalsti katru dienu:

Nedrīkst atslābt arī palīdzības sniegšanā, jo Ukrainai un mums visiem tas ir ļoti nozīmīgi: dzīvot brīvā, mierpilnā pasaulē - bez kara, bez kritušajiem un bez agresijas. Un vēl vairāk motivē tas, ka cilvēki ar asarām acīs priecājas par katra veida palīdzību. To es pamanīju no katra ukraiņa, ko satiku un ar ko runāju. Šīs tikšanās, savām acīm redzētais un sajustais, motivē palīdzēt vēl vairāk. Tik daudz emociju šo pāris dienu laikā, paldies Ukrainai! Uz drīzu atkalredzēšanos.
View this post on Instagram

A post shared by Markus Riva (@markusriva)

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas