Nostradams 2022. gadā pareģojis baisus notikumus

tautaruna.lv 14.novembris 2021, 10:13
 
pexels.com
Atšifrēti slavenā aptiekāra un mistiķa Nostradama paredzējumi 2022. gadam.

Franču pareģis Mišels de Nostradams ir pazīstams visā pasaulē ar saviem 6338 pravietojumiem, no kuriem daudzi jau ir piepildījušies. Viņa paredzējumi 2022. gadam nesola neko labu.

Nostradams jau 16. gadsimtā pareģoja mākslīgā intelekta attīstību un brīdina, ka 2022. gads šajā ziņā būs pagrieziena punkts.

2022. gads būtībā tiek pareģots, kā postošs cilvēcei. Piemēram, pastāv liela iespēja, ka kādas kodolvalsts varas iestādes vēlēsies eksperimentēt ar bīstamiem ieročiem un nospiest "sarkano pogu". Alķīmiķa piezīmēs pieminēta traģēdija pie Menorkas salas Vidusjūrā, kas nav tālu no Spānijas, Francijas un Itālijas. Nostradams pieļāva, ka atombumba veicinās dramatiskas klimata pārmaiņas, nemaz nerunājot par cilvēku upuriem.

Nostradama piezīmēs pieminēts arī "asteroīdu lietus", kad kāds no tiem var iekrist jūrā vai okeānā, izraisot milzīgu cunami vilni.

Tāpat viņš pareģojis, ka 2022. gadā vairākas valstis piemeklēs stipras viesuļvētras un pieminējis badu visā pasaulē.

Nostradams uzskatīja, ka 2022. gadā sabruks ASV dolārs un līdz ar to arī Amerikas ekonomika.

Tomēr jāatzīmē, ka daudzi skeptiķi netic, ka franču mistiķis pareģojis nākotni. Tiek norādīts, ka viņa rakstītais tiek interpretēts un tajā saskatīti neesoši kodi, kas liecina par notikumiem.

Mišels de Nostradams vislabāk zināms savas grāmatas "Les Propheties" dēļ, kura pirmais izdevums bija 1555. gadā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:28

Jaunākās diskusijas