Nosauc horoskopa zīmes, kurām nav izredzes kļūt bagātām

tautaruna.lv 14.novembris 2021, 10:46
 
pexels.com
Astrologi nosaukuši piecas horoskopa zīmes, kurām ir mazas izredzes kļūt bagātām, raksta "5-TV.ru".

Strēlnieks

Šīs horoskopa zīmes pārstāvji parasti ir ļoti strādīgi un pelna labi, taču viņi neprot krāt naudu. Strēlnieki ir dāsni un labprāt tērē naudu. Īpaši jaunas pieredzes gūšanai un izklaidei.

Zivis

Zivīm nauda nav galvenais un šīs zīmes pārstāvji vienmēr vēlas palīdzēt citiem. Zivis bieži izvēlas zemi atalgotas profesijas vai pat kļūst par brīvprātīgajiem. Pat smagi nopelnīto viņi labprātīgi atdod citiem.

Ūdensvīrs

Jaunākais telefona modelis, augstākās kvalitātes apģērbs - tas viss Ūdensvīram ir svarīgi. Viņiem ir grūti pretoties dārgiem pirkumiem, īpaši, ja tas viņiem piešķir augstāku statusu citu acīs.

Lauva

Šīs zīmes pārstāvji tiek uzskatīti par lieliem narcisiem, kas neskopojas, lai sev iegādātos greznas un skaistas lietas. Lauvas augstu vērtē komfortu, turklāt viņiem patīk dāvināt krāšņas dāvanas.

Dvīņi

Dvīņiem svarīgas ir izklaides. Viņi ir gatavi tērēt jebkuras summas, lai gūtu jaunus iespaidus. Daļa šīs horoskopa zīmes pārstāvju ir aizrāvušies ar azartspēlēm, turklāt viņiem patīk riskēt, kas var novest pie nepārdomātiem darījumiem un naudas zaudēšanas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas