Aktrise Selma Haijeka atklāj pārsteidzošu informāciju par savu ģimenes dzīvi

tautaruna.lv 14.novembris 2021, 19:00
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Aktrise Selma Haijeka viesojoties raidījumā "The Ellen Show" atklāja, ka ar ģimeni dzīvo spoku apsētā mājā.

Aktrise televīzijas raidījumu vadītājai Elenai Dedženeresai atklāja, ka viņa ar ģimeni ir ievākusies mājvietā, kurā spokojas.

Selma atzina, ka pati neesot redzējusi spokus, taču viņas ģimene ir piedzīvojusi dažādas situācijas, kurās varētu būt iesaistītas paranormālas parādības.

"Es viņus neredzēju, bet kāds cits, piemēram, vairs negribēja tur strādāt, jo pēkšņi klavieres, kas atrodas trešajā stāvā, sāka pašas spēlēt....gaismas iedegās un izslēdzās, vai arī durvis un logi atvērās, un pēc tam aizvērās," par piedzīvoto mājā stāstīja aktrise.

Aktrise atzina, ka, lai nomierinātu satraukto ģimeni, viņa pat ir vērsusie pie cilvēkiem ar īpašām spējām, kas var sazināties un sajust paranormālo parādību klātbūtni.

Viņa uzsvēra, ka šādi centusies mazināt ģimenes satraukumu. Aktrise minēja, ka tajā laikā uzskatīja, ja šie cilvēki tomēr nevar sazināties ar "radībām" un atbrīvot māju no tām, viņas ģimenes bažas tāpat mazinātos.

Tomēr viņas labie nodomi nevainagojās ar ģimenes mieru. Izrādījās, ka medijs esot ģimenei pavēstījis, ka mājā dzīvot teju divdesmit spoki. Viens no spokiem ir mūķene, kas savulaik dzīvojusi viņu mājā.

Salma Valgarma Haijeka Himenesa-Pino ir aktrise, režisore, producente. Viņa ir viena no pazīstamākajām meksikāņu izcelsmes aktrisēm Holivudā.

Aktrises karjeru Haijeka sāka 23 gadu vecumā un 1989. gadā piedalījās meksikāņu telenovelē "Teresa", kas padarīja viņu par populāru aktrisi Meksikā. 1991. gadā Hajeka pārcēlās uz Holivudu. Viņa ir piedalījusies tādās filmās, kā "Desperado" (1995), "No krēslas līdz rītausmai" (1996), "Dogma" (1999), "Mežonīgie rietumi" (1999). Lielāko atzinību Haijeka ir ieguvusi par gleznotājas Frīdas Kalo atveidošanu filmā "Frīda" (Frida, 2002).

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:28

Jaunākās diskusijas