Trīs Nostradama pareģojumi, kas ir piepildījušies; vai Covid-19 ir ceturtais?

tautaruna.lv 16.oktobris 2021, 11:46
 
akg-images/Scanpix/Leta
Nostradams tiek uzskatīts par vienu no pasaules lielākajiem pravietiskajiem prātiem un trīs viņa pareģojumi esot piepildījušies, raksta "Express".

Lielākā daļa Nostradams pravietojumi publicēti 1555. gada grāmatā "Les Propheties". Grāmata, kas tika publicēta senajā franču valodā un tā nav hronoloģiska, bet gan sadalīta nodaļās ar nosaukumu "Gadsimti". Lai gan Nostradamus savas prognozes aprakstīja neskaidri, daudzi uzskata, ka tajās ir ieskats nākotnē.

Daudzi tic, ka viņš pareģoja Lielo Londonas ugunsgrēku 1666. gadā. Tiek uzskatīts, ka viņa rakstītais grāmatā par Londonu un uguni 100 gadus pirms notikumiem ir bijis pareģojums šiem notikumiem.1666. gada 2. septembra naktī maiznīcā sākās ugunsgrēks, ko sauc par Lielo Londonas ugunsgrēku, jo tas iznīcināja teju visu viduslaiku Londonu.

Nostradams esot pareģojis arī Ādolfa Hitlera nākšanu pie varas. Tiek uzskatīts, ka pareģis savā grāmatā veltījis ierakstu Ādolfam Hitleram un nacistiem Vācijā.

Tāpat tiek uzskatīts, ka Nostradams pareģoja prezidenta Džona F. Kenedija slepkavību 1963. gadā. Daži uzskata, ka Nostradams pieminētais "lielais cilvēks" ir Džons F Kenedijs.

Daudzi cilvēki sociālajos medijos pauduši, ka Nostradams zinājis arī par jauno koronavīrusu. Nodaļā "2. gadsimts" viņš runā par "mēri".

Tomēr daudzi skeptiķi netic, ka franču mistiķis pareģojis nākotni. Tiek norādīts, ka viņa rakstītais tiek interpretēts un tajā saskatīti neesoši kodi, kas liecina par notikumiem.

Mišels de Nostradams bija franču aptiekārs un ievērojams gaišreģis, kas publicēja pareģojumu krājumu, kurš ir kļuvis slavens visā pasaulē. Viņš vislabāk zināms savas grāmatas "Les Propheties" dēļ, kura pirmais izdevums bija 1555. gadā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas