Laima Vaikule atklāj, ka cīnījusies ar depresiju un ievērojami zaudējusi svaru

tautaruna.lv 16.oktobris 2021, 11:12
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Dziedātāja Laima Vaikule Krievijas televīzijas kanāla raidījumā atzinusies, ka sākoties jaunā koronavīrusa pandēmijai, viņa ieslīgusi depresijā, raksta "5-TV.ru".

Dziedātājai depresija sākusies piespiedu radošās dīkstāves dēļ un tās laikā viņa uzņēmusi 10 kilogramus liekā svara.

"Kad sākās pažizolācija, es iekritu īstā depresijā. Visu laiku sēdēju mājās un ēdu. Es pieņēmos svarā par 10 kilogramiem! Man tas ir daudz. Taču es saņēmos un sāku skriet, daudz braucu ar velosipēdu un liekie kilogrami pazuda. Arī depresija pazuda," sarunā ar Ivanu Urgantu atzinusi 67 gadus vecā dziedātāja.

Tagad Vaikule ir aizņemta ar projektu "Voice 60+", kurā darbojas kā mentore. Dziedātāja atzīst, ka dalībnieki katru reizi viņu šokē ne tikai ar savām vokālajām dotībām, bet arī pārsteidzošajiem dzīvesstāstiem.

"Es negribu izdarīt spiedienu uz dalībniekiem. Viņi ir gados, daudz pārdzīvojuši [...] Svarīgākais ir tas, ka viņi nodzīvojuši līdz šim vecumam kopā ar mūziku," sacījusi dziedātāja.

Vaikule ir īpaši priecīga, ka beidzot varējusi atgriezties pie pilnvērtīgas koncertdarbības. Turklāt dziedātāja gatavojoties pārsteigt savus klausītājus ar jaunu materiālu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:12

Jaunākās diskusijas