"Brāļu Banānu" lieta: policija uzsāk administratīvā pārkāpuma procesu

tautaruna.lv 16.oktobris 2021, 15:51
 
Ekrānšāviņš
Publicists Lato Lapsa mikroblogošanas vietnē Twitter dalījies ar saņemto Valsts policijas lēmumu par administratīvā pārkāpuma procesa uzsākšanu par Covid-19 drošības noteikumu pārkāpumiem veikala "Lidl" atklāšanā.

Jau vēstījām, ka žurnālists un publicists vērsās ar iesniegumu policijā pēc tam, kad Saeimas deputāts Krišjānis Feldmans sociālajos tīklos dalījās ar fotogrāfiju, kurā redzams kopā ar labklājības ministru Gati Eglīti veikalu "Lidl" atklāšanas dienā, kurā abi redzami veikala telpās bez sejas aizsegiem.

Lai gan Feldmans skaidroja, ka tas noticis tā dēvētajā "zaļajā režīmā", policija nolēmusi pēc Lato Lapsas iesnieguma uzsākt administratīvā pārkāpuma procesu.

"Ekshibicionistiem - brāļiem banāniem nāksies sniegt paskaidrojumus," ierakstā pie publiskotā Valsts policijas lēmuma raksta Lapsa.

Ekrānšāviņš

Ekrānšāviņš

Jau vēstījām, ka L. Lapsa iesniegumā policijai norādīja, ka Saeimas deputāts K. Feldmans sociālajaos medijos ievietojis attēlu, kurā redzams kopā ar labklājības ministru G.Eglīti lielveikala "Lidl" atvēršanā, taču abi vīrieši veikala telpās atrodas bez maskām, neievērojot "Ministru kabineta noteiktās epidemioloģiskās drošības normas un konkrēti - nelieto sejas aizsegus".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:38

Jaunākās diskusijas