FOTO: Latvijas šovu zvaigzne pārsteidz ar lietām, ko kolekcionē

tautaruna.lv 16.oktobris 2021, 14:48
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Latvijas TV šovos "Saimnieks meklē sievu", "Lauku sēta" atlasē, kā arī "Plus/mīnus ĪSTAIS" iepazītā Jeļena Karadžana (iepriekš Petrova) sevi dēvē par īstu kolekcionāri.
Kā vietnē Instagram atklāj Jeļena, viņa kolekcionē jebko, kas viņai rada prieku un labsajūtu.

"Neglābjama kolekcioniere. Es varētu nosaukt sevi par kolekcionieri. Es kolekcionēju jebko, kas manī rada prieku un labsajūtu. Turklāt, man viss vienmēr ir par maz. Kleitu - par maz, apavu - par maz, somu - par maz, spīdumu - par maz, dekorāciju - par maz. Tāda nu ir mana dzīve, kurā es kolekcionēju lietas, kas parastā ikdienas dzīvē nepieciešamas tikai 1-2 eksemplāros vai nav nepieciešamas nemaz. Taču man vajag vēl un vēl. Šajā bildē es atrādu pavisam mazu daļiņu no tā, kas man dod iedvesmu. Meitenīgas lietas, mode, stils, dekorācijas un skaistums. Un šīs istabas dekorācijas ar katru dienu paliek arvien bagātīgākas," atklāta ir Jeļena.

Jāpiebilst, ka Jeļenas sekotāji neslēpa sajūsmu un pārsteigumu par viņas kolekciju, rakstot, cik fantastiskas lietas viņa kolekcionē.

Gada sākumā jau ziņojām, ka Jeļena Turcijā apprecējusies ar turku Ševketu Karadžanu. Bet marta beigās jaunā sieviete kļuva par māmiņu meitai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:02

Jaunākās diskusijas